XIAOMI-KINGSMITH WALKING PAD R1 PRO
  • -314,02 €

XIAOMI-KINGSMITH WALKING PAD R1 PRO

PRD-000002560
484,98 € 799,00 €
με ΦΠΑ
Εώς και 6 δόσεις με πιστωτική κάρτα
  • 1 δόση × 484,98€
  • 2 δόσεις × 242,49€
  • 3 δόσεις × 161,66€
  • 4 δόσεις × 121,25€
  • 5 δόσεις × 97,00€
  • 6 δόσεις × 80,83€

Άμεσα Διαθέσιμο
Τηλεφωνική Παραγγελία
Καλεσέ μας στο 210 3001100.

Περιγραφή

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ!!!

Λογω μεγαλου ογκου του δεματος οι αποστολες στην επαρχια θα γινονται με μεταφορικη εταιρια και θα πρεπει να εχει προηγηθει εξοφληση του ποσου

Ο διάδρομος γυμναστικής Xiaomi Kingsmith WalkingPad R1 Pro απευθύνεται σε όσους επιθυμούν μια πρακτική και εύκολη λύση για τη γυμναστική στο σπίτι ή στο γραφείο. Είναι ιδανικός για μη υπέρβαρα άτομα που θέλουν να κάνουν περπάτημα ή χαλαρό τρέξιμο σε μικρές ταχύτητες, αλλά δεν έχουν αρκετό χώρο για μεγάλο διάδρομο γυμναστικής. Επίσης ενδείκνυται για άτομα με προβλήματα στις αρθρώσεις, καθώς διαθέτει και αντικραδασμική προστασία.

Οι χρήστες που τον έχουν αγοράσει τον ξεχωρίζουν κυρίως γιατί αποθηκεύεται εύκολα.

Εξοικονόμηση χώρου

Ο R1 Pro είναι μόλις 15 εκατοστά λεπτός και μπορεί να αποθηκευτεί σε όρθια θέση, καταλαμβάνοντας λιγότερο από 0,2 τετραγωνικά μέτρα στο δάπεδο. Μπορείτε να τοποθετήσετε τον διάδρομο σε οποιαδήποτε γωνία του σπιτιού. Είναι εξοπλισμένος με χειρολαβή και ροδάκια, ώστε να μετακινείται εύκολα σαν αποσκευή.

Κινητήρας χωρίς ψύκτρες

Ο R1 είναι εξοπλισμένος με έναν ολοκαίνουργιο κινητήρα χωρίς ψύκτρες. Ο κινητήρας χωρίς ψύκτρες μπορεί να συγκρατεί το θόρυβο καλύτερα κατά τη διάρκεια της προπόνησης, ενώ να βελτιώνει το μέγιστο φορτίο του διαδρόμου. Παράλληλα, μέσω της μακροχρόνιας δοκιμής λειτουργίας, η διάρκεια και η σταθερότητά του έχουν βελτιωθεί. Η πλατφόρμα του διαδρόμου είναι ένα συχνά χρησιμοποιούμενο σημείο, γι’ αυτό το λόγο χρησιμοποιείται υψηλής πυκνότητας ινοσανίδα για να διασφαλιστεί η άριστη ποιότητά της, στρώμα απορρόφησης EVA με άνετη υφή, ένα λείο στρώμα με χαμηλό συντελεστή τριβής, και ανθεκτικό και αντιολισθητικό ιμάντα τρεξίματος.

Τηλεχειριστήριο

Ο R1 Pro αλλάζει λειτουργία, επιταχύνει/επιβραδύνει και ξεκινά/σταματάει με το τηλεχειριστήριο, κατά τη διάρκεια της άσκησης, με ένα μικρό κλικ στο κουμπί που επιτρέπει την εύκολη εναλλαγή, ενώ είναι απαλλαγμένο από τα περίπλοκα κουμπιά που βρίσκονται στο ταμπλό ενός παραδοσιακού διαδρόμου, επιτρέποντας έτσι μια ασφαλέστερη και πιο ευχάριστη προπόνηση.

Πίνακας οθόνης Led με δυνατότητα αφής:

Η πρόσοψη είναι κατασκευασμένη με εξαιρετική τεχνολογία κατασκευής IML. Με πάνελ LED υψηλής φωτεινότητας, ο R1 Pro δείχνει την κατάσταση της προπόνησης, όπως τον χρόνο, την ταχύτητα, και την απόσταση, με κομψό τρόπο. Απλό αλλά μοντέρνο.

Ολοκληρωμένο​ σύστημα

Ο R1 χαρακτηρίζεται από ένα χυτό κύριο σώμα από κράμα αλουμινίου, ενώ η σταθερότητα και η διάρκεια έχουν βελτιωθεί, γεγονός που το καθιστά πιο ανθεκτικό και σταθερό με λεπτότερο σχεδιασμό.

​Σύνδεση με εφαρμογή

Ο R1 Pro μπορεί να συνδεθεί σε μια αποκλειστική εφαρμογή και να το χειριστείτε μέσω του τηλεφώνου σας. Μπορείτε ακόμη και να ασκείστε σύμφωνα με ένα αποκλειστικό πρόγραμμα γυμναστικής και να συμμετέχετε τακτικά σε αθλητικούς αγώνες.

Τεχνολογία Adaptive Speed Control: Η πατέντα της Kingsmith απελευθερώνει τα χέρια σας. Οι αισθητήρες πίεσης που είναι ενσωματωμένοι στη βάση του διαδρόμου, παρακολουθούν τη θέση του βήματος του χρήστη σε πραγματικό χρόνο και ανταποκρίνονται γρήγορα στην πρόθεση του χρήστη, ρυθμίζοντας άμεσα την ταχύτητα του R1 pro. Απελευθερώστε τα χέρια σας πραγματικά.

Θήκη για Smart Phone: Διασκεδάστε όσο προπονείστε. Απλά τοποθετήστε το iPad ή το κινητό σας τηλέφωνο σας στη θήκη που βρίσκεται στο πάνω μέρος των χειρολαβών για εύκολη πρόσβαση κατά τη διάρκεια των προπονήσεων σας.

Αυτόματη λειτουργία: Η ταχύτητα ελέγχεται αυτόματα από έξυπνο αλγόριθμο. Ακολουθεί την ταχύτητα περπατήματος με εύρος 0,5 έως 6 χλμ/ώρα. Όταν ο R1 Pro λειτουργεί στη λειτουργία A, ο χρήστης δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσει το τηλεχειριστήριο. Κατά την άσκηση στην μπροστινή περιοχή, ξεκινά και επιταχύνει αυτόματα- στη μεσαία περιοχή, διατηρεί σταθερή ταχύτητα, ενώ στην πίσω περιοχή, επιβραδύνει και στη συνέχεια σταματά αυτόματα.

Χειροκίνητη λειτουργία: Η λειτουργία M, η οποία θα πρέπει πρώτα να ξεκλειδωθεί από τη λειτουργία αρχάριου, ενεργοποιείται με το τηλεχειριστήριο, την οθόνη αφής LED ή την εφαρμογή της KS. Η μέγιστη ταχύτητα φτάνει έως και τα 10 χ.α.ω. Με μεγαλύτερη χρήση για περπάτημα και τρέξιμο, ικανοποιεί τον χρήστη τόσο για έναν ελαφρύ περίπατο όσο και για άσκηση τρεξίματος.

Λεπτομέρειες:

  • Ταχύτητα: 0.5 – 10 χλμ/ώρα
  • Κινητήρας DC χωρίς ψήκτρες 1.25 HP
  • Μέγιστο βάρος χρήστη: 110 κιλά
  • Βάρος: 34 κιλά
  • Κονσόλα: Πίνακας κονσόλας LED με δυνατότητα αφής
  • Πλαίσιο: χυτό σώμα από κράμα αλουμινίου
  • Προδιαγραφές κινητήρα: PWM (διαμόρφωση εύρους παλμών) με όριο ρεύματος
  • Παροχή ρεύματος: επαγγελματικός κινητήρας DC χωρίς ψήκτρες βαρέως τύπου
  • Χαρακτηριστικά ασφαλείας: Προστασία από υπερφόρτωση και βραχυκύκλωμα
  • Συσκευασία: WalkingPad, καλώδιο τροφοδοσίας, τηλεχειριστήριο, λουράκι καρπού, κλειδί, λάδι σιλικόνης

Χαρακτηριστικά

Εγγύηση: 2 έτη εγγύηση
Kingsmith
Συνδύασε το με
Σύνολο:
1083.98 €
Product added to wishlist
Product added to compare.

Ο ιστοτοπός μας χρησιμοποιεί cookies.