Xiaomi Kingsmith Walking Pad R2 Pro
Xiaomi Kingsmith Walking Pad R2 Pro
Xiaomi Kingsmith Walking Pad R2 Pro
Xiaomi Kingsmith Walking Pad R2 Pro
Xiaomi Kingsmith Walking Pad R2 Pro
  • -274,00 €

Xiaomi Kingsmith Walking Pad R2 Pro

PRD-000003112
625,00 € 899,00 €
με ΦΠΑ
Εώς και 6 δόσεις με πιστωτική κάρτα
  • 1 δόση × 625,00€
  • 2 δόσεις × 312,50€
  • 3 δόσεις × 208,33€
  • 4 δόσεις × 156,25€
  • 5 δόσεις × 125,00€
  • 6 δόσεις × 104,17€

Άμεσα Διαθέσιμο
Τηλεφωνική Παραγγελία
Καλεσέ μας στο 210 3001100.

Περιγραφή

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ!!

Ο διάδρομος γυμναστικής Xiaomi Kingsmith WalkingPad R2 Pro, απευθύνεται σε όσους επιθυμούν μια πρακτική και εύκολη λύση για τη γυμναστική στο σπίτι ή στο γραφείο. Είναι ιδανικός για μη υπέρβαρα άτομα (έως 110 κιλά) που θέλουν να κάνουν περπάτημα ή χαλαρό τρέξιμο. Ο σχεδιασμός του είναι μοναδικός με την έννοια ότι δεν είναι μόνο πτυσσόμενος, αλλά γίνεται σαν μια πολύ λεπτή βαλίτσα, την οποία μπορείτε να τοποθετήσετε σε οποιοδήποτε κενό, όπως κάτω από το κρεβάτι, τον καναπέ ή ανάμεσα σε ένα ντουλάπι και έναν τοίχο, καθώς καταλαμβάνει έναν πραγματικά στενό και μικρό χώρο. Επίσης ενδείκνυται για άτομα με προβλήματα στις αρθρώσεις, καθώς διαθέτει και αντικραδασμική προστασία.

Εξοικονόμηση χώρου 90%

O Walkingpad R2 Pro είναι μόλις 15 εκατοστά λεπτός και μπορεί να αποθηκευτεί σε όρθια θέση, καταλαμβάνοντας λιγότερο από 0,2 τετραγωνικά μέτρα στο δάπεδο. Μπορείτε να τοποθετήσετε τον διάδρομο σε οποιαδήποτε γωνία του σπιτιού. Είναι εξοπλισμένος με χειρολαβή και ροδάκια, ώστε να μετακινείται εύκολα σαν αποσκευή.

Πολλαπλά στρώματα

Η πλατφόρμα του διαδρόμου είναι ένα συχνά χρησιμοποιούμενο σημείο, γι’ αυτό το λόγο, χρησιμοποιείται υψηλής πυκνότητας ινοσανίδα για να διασφαλιστεί η άριστη ποιότητά της, στρώμα απορρόφησης EVA με άνετη υφή, ένα λείο στρώμα με χαμηλό συντελεστή τριβής, και ανθεκτικό και αντιολισθητικό ιμάντα τρεξίματος

Τηλεχειριστήριο

Ο Walkingpad R2 Pro αλλάζει λειτουργία, επιταχύνει/επιβραδύνει και ξεκινά/σταματάει με το τηλεχειριστήριο,κατά τη διάρκεια της άσκησης, με ένα μικρό κλικ στο τηλεχειριστήριο επιτρέπει την εύκολη εναλλαγή, ενώ είναι απαλλαγμένο από τα περίπλοκα κουμπιά που έχει ένα ταμπλό παραδοσιακού διαδρόμου, επιτρέποντας έτσι μια ασφαλέστερη και πιο ευχάριστη προπόνηση.

Κινητήρας χωρίς ψήκτρες

Ο R2 Pro είναι εξοπλισμένος με έναν ολοκαίνουργιο κινητήρα χωρίς ψήκτρες. Ο κινητήρας χωρίς ψήκτρες μπορεί να συγκρατεί το θόρυβο καλύτερα κατά τη διάρκεια της προπόνησης, ενώ να βελτιώνει το μέγιστο φορτίο του διαδρόμου. Μέσω της μακροχρόνιας δοκιμής λειτουργίας, η διάρκεια και η σταθερότητά του έχουν βελτιωθεί.

Χαρακτηριστικά

Εγγύηση: 2 έτη εγγύηση
Kingsmith
Συνδύασε το με
Σύνολο:
1227 €
Product added to wishlist
Product added to compare.

Ο ιστοτοπός μας χρησιμοποιεί cookies.