inFace Sonic Facial Device Orange...
inFace Sonic Facial Device Orange...
inFace Sonic Facial Device Orange...
inFace Sonic Facial Device Orange...
  • -4,92 €
  • Νέο

inFace Sonic Facial Device Orange (MS2000)

Χρώμα
PRD-000004071
9,98 € 14,90 €
με ΦΠΑ
Εώς και 3 δόσεις με πιστωτική κάρτα
  • 1 δόση × 9,98€
  • 2 δόσεις × 4,99€
  • 3 δόσεις × 3,33€

Άμεσα Διαθέσιμο
Τηλεφωνική Παραγγελία
Καλεσέ μας στο 210 3001100.
14

Περιγραφή

inFace Sonic Facial Device Orange (MS2000)

Η βούρτσα καθαρισμού προσώπου inFace MS2000 sonic θα σας επιτρέψει να φροντίσετε σωστά το δέρμα του προσώπου σας. Είναι κατασκευασμένο από σιλικόνη, που το καθιστά ανθεκτικό και αδιάβροχο. Χάρη στις απαλές δονήσεις του, καθαρίζει σε βάθος το δέρμα σας, απολεπίζοντας επιπλέον το νεκρό δέρμα. Επιπλέον, λειτουργεί έως και 240 λεπτά με μία μόνο φόρτιση και σας επιτρέπει να ρυθμίσετε την ταχύτητα σε 3 επίπεδα.

Αποτελεσματικός καθαρισμός του δέρματος

Η συσκευή λειτουργεί με συχνότητα 4650 δονήσεων ανά λεπτό, οπότε καθαρίζει το πρόσωπο σχολαστικά και με ασφάλεια. Επιπλέον, ο έξυπνος σχεδιασμός του πινέλου διευκολύνει τον καθαρισμό των πόρων και την απομάκρυνση της βρωμιάς. Οι γλωττίδες σιλικόνης στο κάτω μέρος είναι εξαιρετικά λεπτές και θα λειτουργήσουν καλά στη ζώνη U, δηλαδή σε μεγαλύτερες περιοχές, όπως τα μάγουλα. Χρησιμοποιήστε τις μεσαίου μεγέθους καρτέλες για να πλύνετε ολόκληρο το πρόσωπό σας. Τα παχύτερα, από την άλλη πλευρά, είναι σχεδιασμένα για τη ζώνη Τ και είναι αποτελεσματικά στη μείωση της έκκρισης σμήγματος.

Προσαρμόστε την απόδοσή του σύμφωνα με τις ανάγκες σας

Η βούρτσα inFace προσφέρει ρύθμιση ταχύτητας 3 σταδίων, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο επίπεδο για εσάς ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σας. Επιπλέον, η συσκευή απενεργοποιείται αυτόματα μετά από 90 δευτερόλεπτα. Επιπλέον, η συσκευή λειτουργεί αθόρυβα, οπότε ο θόρυβος της δεν θα σας ενοχλήσει.

Ανώτερη ποιότητα κατασκευής

Η υποαλλεργική και αντιβακτηριδιακή σιλικόνη του FDA χρησιμοποιείται για την κατασκευή της οδοντόβουρτσας inFace. Αποτρέπει την εναπόθεση μικροοργανισμών και ρύπων ενώ διευκολύνει τη διατήρηση της συσκευής καθαρή. Επιπλέον, ο ελαφρύς και συμπαγής σχεδιασμός το καθιστά εύκολο στη χρήση και την αποθήκευση – η βούρτσα μοιάζει με σαπούνι σε μέγεθος. Μπορείτε να το αποθηκεύσετε με επιτυχία στη τσάντα μακιγιάζ σας και να το πάρετε στις διακοπές.

Αδιάβροχο

Η  inFace sonic είναι αδιάβροχη IPX7, ώστε να μπορείτε να τη χρησιμοποιείτε με ασφάλεια και να την πλένετε κάτω από τρεχούμενο νερό. Επιπλέον, σε αντίθεση με άλλα τέτοια προϊόντα, το MS2000 δημιουργήθηκε από σιλικόνη, γεγονός που το καθιστά πιο ανθεκτικό στη φθορά – έτσι δεν θα πτοείται από πτώσεις από 2 μέτρα.

Μεγάλος χρόνος εργασίας

Μην φοβάστε τη συχνή φόρτιση. Το προϊόν διαθέτει μπαταρία 400 mAh, η οποία μεταφράζεται σε περίπου 240 λεπτά συνεχούς χρήσης. Επιπλέον, το κιτ συνοδεύεται από ένα καλώδιο που θα κάνει τη φόρτιση εύκολη – απλώς συνδέστε το σε έναν φορτιστή ρεύματος, για παράδειγμα. Επιπλέον, ο χρόνος φόρτισης είναι περίπου 2,5 ώρες.

Χαρακτηριστικά

doa: 14
Εγγύηση: 2 έτη εγγύηση
Χρώμα: Orange
Κατηγορία Συσκευής: Self Care
Νέο προϊόν
Product added to wishlist
Product added to compare.

Ο ιστοτοπός μας χρησιμοποιεί cookies.