Realme Watch 3 Pro Black (RMW2107)
Realme Watch 3 Pro Black (RMW2107)
Realme Watch 3 Pro Black (RMW2107)
Realme Watch 3 Pro Black (RMW2107)
  • -23,73 €

Realme Watch 3 Pro Black (RMW2107)

PRD-000003865
75,27 € 99,00 €
με ΦΠΑ
Εώς και 3 δόσεις με πιστωτική κάρτα
  • 1 δόση × 75,27€
  • 2 δόσεις × 37,64€
  • 3 δόσεις × 25,09€

Άμεσα Διαθέσιμο
Τηλεφωνική Παραγγελία
Καλεσέ μας στο 210 3001100.
14

Περιγραφή

Το Realme Watch 3 Pro είναι ένα smartwatch με μια ποικιλία χαρακτηριστικών για την παρακολούθηση της υγείας και της φυσικής δραστηριότητας, καθώς και για τη σύνδεση με το smartphone σας.

Απευθύνεται κυρίως σε αθλητές, αλλά και σε όσους χρειάζονται μια έξυπνη συσκευή για να παρακολουθούν την υγεία και την καθημερινότητά τους. Προσφέρει πλούσια λειτουργικότητα για αθλητές, όπως παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού, παρακολούθηση ύπνου, βηματόμετρο, GPS και πολλά άλλα. 

100 κομψές όψεις ρολογιών

Αναδείξτε το στυλ σας

100 κομψές όψεις ρολογιών, συμπεριλαμβανομένων δυναμικών και στατικών όψεων, καθώς και προσαρμοσμένων όψεων ρολογιών και όψεων άλμπουμ, αλλάξτε τις όπως θέλετε κάθε μέρα και νιώστε νέα διασκέδαση. Διαθέτει ακόμη και οθόνη ρολογιού με δύο υπόλοιπες ενδείξεις με χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας, επεκτείνοντας αποτελεσματικά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του ρολογιού.

Καθαρή κλήση Bluetooth

Οι κλήσεις δεν ήταν ποτέ πιο καθαρές, το Realme Watch 3 Pro διαθέτει ενσωματωμένο προηγμένο chipset Bluetooth διπλής λειτουργίας και μικρόφωνο υψηλής απόδοσης, εξοπλισμένο με επαγγελματικούς αλγορίθμους μείωσης θορύβου AI για σταθερές και καθαρές κλήσεις ακόμα και σε θορυβώδη περιβάλλοντα, και έως και 10 ώρες συνεχών κλήσεων.

Διάρκεια ζωής μπαταρίας έως 10 ημέρες

Υποστηρίζει μαγνητική Φόρτιση

Με ενσωματωμένη μπαταρία 345mAh και chipset χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας, το realme Watch 3 Pro μπορεί να επιτύχει 10 ημέρες μεγάλης διάρκειας ζωής μπαταρίας με την τυπική καθημερινή χρήση του GPS και των κλήσεων Bluetooth.

Αυτόνομο GPS πολλαπλών συστημάτων

Παρακολουθήστε κάθε βήμα

Χάρη στο αυτόνομο GPS πολλαπλών συστημάτων και τον επαγγελματικό αλγόριθμο εντοπισμού θέσης GPS της cywee, το ρολόι της Realme καταγράφει με ακρίβεια το ίχνος της κίνησής σας και διαρκεί έως και 20+ ώρες υπό συνεχή χρήση GPS.

110+ Αθλητικές λειτουργίες

Πάρτε το Realme Watch 3 Pro και πηγαίνετε για προπόνηση. Το ρολόι μπορεί να καταγράφει τη διάρκεια της προπόνησης σας, τις θερμίδες που κάψατε και πολλά άλλα δεδομένα άσκησης, ώστε να ανταποκρίνεται στις διαφορετικές προπονητικές σας ανάγκες. 

Υποστηρίζει επίσης εξατομικευμένους στόχους άσκησης, βοηθώντας σας να προγραμματίσετε με ακρίβεια την ένταση της προπόνησης σας και να βελτιώσετε την απόδοσή σας.

Ολοκληρωμένη παρακολούθηση της υγείας

Σηκώστε τον καρπό σας. Παρακολουθήστε την υγεία σας.

Εξοπλισμένο με προηγμένους αισθητήρες καρδιακού ρυθμού και οξυγόνου αίματος, το ρολόι υποστηρίζει ολοήμερη παρακολούθηση του καρδιακού ρυθμού και του οξυγόνου αίματος, καθώς και ολοήμερη παρακολούθηση του ύπνου και της πίεσης για να είστε πάντα υγιείς.

Χαρακτηριστικά

Έτος κυκλοφορίας: 2022
Τύπος Οθόνης : AMOLED
Μέγεθος Οθόνης : 1.78''
Λειτουργικό Σύστημα: Android, iOS
doa: 14
Εγγύηση: 2 έτη εγγύηση
Συνδεσιμότητα: Bluetooth
Product added to wishlist
Product added to compare.

Ο ιστοτοπός μας χρησιμοποιεί cookies.