Lenovo TB310XU Tab M9 (4GB/64GB) LTE...
Lenovo TB310XU Tab M9 (4GB/64GB) LTE...
Lenovo TB310XU Tab M9 (4GB/64GB) LTE...
  • -20,00 €

Lenovo TB310XU Tab M9 (4GB/64GB) LTE Arctic Grey + TPU Case + Film

PRD-000003960
199,00 € 219,00 €
με ΦΠΑ
Εώς και 3 δόσεις με πιστωτική κάρτα
  • 1 δόση × 199,00€
  • 2 δόσεις × 99,50€
  • 3 δόσεις × 66,33€

Άμεσα Διαθέσιμο
Τηλεφωνική Παραγγελία
Καλεσέ μας στο 210 3001100.
14

Credit module tbi bank 1.0.13

Περιγραφή

Το Lenovo Tab M9 απευθύνεται κυρίως σε χρήστες που αναζητούν έναν οικονομικό και βασικό tablet για καθημερινή χρήση, εκπαιδευτικούς σκοπούς, και ψυχαγωγία.

Τα tablets της σειράς Lenovo Tab συνήθως προσφέρουν απλή και ευέλικτη λειτουργικότητα, καθιστώντας τα ιδανικά για την ανάγνωση, περιήγηση στο διαδίκτυο, παρακολούθηση βίντεο, εκτέλεση ελαφριών εφαρμογών και άλλες βασικές εργασίες.

Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιείται από εκπαιδευτικούς σκοπούς, ειδικά όταν υπάρχει ανάγκη για φορητή συσκευή που να μπορεί να προβάλει περιεχόμενο ή να χρησιμοποιηθεί για απλούστερες εκπαιδευτικές εφαρμογές.

Συνοψίζοντας, το Lenovo Tab M9 απευθύνεται σε χρήστες που χρειάζονται έναν οικονομικό και ευέλικτο φορητό υπολογιστή για βασική ψυχαγωγία, διασκέδαση και εκπαιδευτικούς σκοπούς. Είναι μια καλή επιλογή για τους χρήστες που δεν απαιτούν πολύπλοκες λειτουργίες ή υψηλές επιδόσεις.

Καθηλωτική εικόνα

Απολαύστε μια εκπληκτικά κινηματογραφική εμπειρία για φορητές συσκευές όταν μεταδίδετε τις αγαπημένες σας εκπομπές και ταινίες στο Lenovo Tab M9. Με την εξαιρετική οθόνη HD, καθώς και τα διπλά στερεοφωνικά ηχεία ενισχυμένα με Dolby Atmos® , θα απολαύσετε την πραγματική καθηλωτική εμπειρία.

Power play

Κάντε ένα διάλειμμα και παίξτε τα αγαπημένα σας παιχνίδια στο tablet Lenovo Tab M9. 

Ψάξτε αυτό που βλέπετε

Το Google Lens σάς επιτρέπει να αναζητάτε αυτό που βλέπετε, να κάνετε εργασίες πιο γρήγορα και να αλληλεπιδράτε με τον κόσμο γύρω σας. Μεταφράστε κείμενο, λάβετε βοήθεια με την εργασία ή εντοπίστε γρήγορα προϊόντα, φυτά και μέρη.

Χαλαρώστε για περισσότερο με τη μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του tablet Lenovo Tab M9. Και με επεκτάσιμη κάρτα microSD, κρατήστε μια βιβλιοθήκη με τις αγαπημένες σας ταινίες και εκπομπές στην τσέπη σας.

Αφήστε το tablet Lenovo Tab M9 να φτιάξει τη διάθεση με τη λειτουργία Immersive Reading που προσθέτει ήχους περιβάλλοντος στην εμπειρία ανάγνωσης. Επιπλέον, με τις οθόνες πιστοποίησης περιποίησης ματιών TÜV, τα μάτια σας μπορούν επίσης να χαλαρώσουν.

Χαρακτηριστικά

Τύπος Οθόνης : 1340 x 800 pixels
Λειτουργικό Σύστημα: Android
Επεξεργαστής: Octa-Core (2+6)
RAM: 4 GB
Χωρητικότητα μπαταρίας: 5100 mAh
doa: 14
Νέο προϊόν
Product added to wishlist
Product added to compare.

Ο ιστοτοπός μας χρησιμοποιεί cookies.