OnePlus Watch 2 Black Steel
OnePlus Watch 2 Black Steel
OnePlus Watch 2 Black Steel
  • -26,21 €
  • Νέο

OnePlus Watch 2 Black Steel

PRD-000004221
302,79 € 329,00 €
με ΦΠΑ
Εώς και 6 δόσεις με πιστωτική κάρτα
  • 1 δόση × 302,79€
  • 2 δόσεις × 151,40€
  • 3 δόσεις × 100,93€
  • 4 δόσεις × 75,70€
  • 5 δόσεις × 60,56€
  • 6 δόσεις × 50,47€

Άμεσα Διαθέσιμο
Τηλεφωνική Παραγγελία
Καλεσέ μας στο 210 3001100.

Credit module tbi bank 1.0.13

Περιγραφή

OnePlus Watch 2 Black Steel

Εξαιρετικό στην ερημιά ή στην αίθουσα συνεδριάσεων

Είτε σκαρφαλώνετε σε βουνά είτε κάνετε μια παρουσίαση πωλήσεων, το κομψό και ανθεκτικό σασί από ανοξείδωτο ατσάλι και το κάλυμμα από κρύσταλλο ζαφείρι του OnePlus Watch 2 δείχνουν κομψά και εξασφαλίζουν ότι το ρολόι σας θα είναι αξιόπιστος σύντροφος στα ταξίδια. Η θήκη είναι βουρτσισμένη και γυαλισμένη για μια κλασική υφή ανοξείδωτου χάλυβα που εκπέμπει αντοχή και μακροζωία.

Μια εκπληκτική, αλλόκοτη ομοιότητα

Το OnePlus Watch 2 μοιράζεται τη διακριτική, premium σχεδιαστική γλώσσα της σειράς OnePlus 12 για μια στιβαρή αλλά διακριτική, πολυτελή εμφάνιση που ταιριάζει έξυπνα με τη ναυαρχίδα της οικογένειας. Το ειδικό κουμπί δράσης υπογραμμίζει τη δέσμευσή της εταιρείας να αξιοποιεί το σχεδιασμό για να κάνει τη ζωή σας ευκολότερη, παρέχοντας γρήγορη και απρόσκοπτη παρακολούθηση της προπόνησης.

Δοκιμασμένο για να διαρκέσει

Πριν φορέσετε το OnePlus Watch 2, το ρολόι περνάει από δοκιμές στρατιωτικού επιπέδου για να διασφαλιστεί ότι μπορεί να αντέξει όλες τις βρωμιές, τον ιδρώτα, την ένταση και την καταπόνηση που συνεπάγεται ένας ενεργός τρόπος ζωής.

Ημέρες έντονης χρήσης

Ακόμα και οι ενεργοί χρήστες που εκτελούν εντοπισμό GPS, πραγματοποιούν κλήσεις, τρέχουν εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών και διεπαφές ρολογιού και άλλα σενάρια βαριάς χρήσης μπορούν να περιμένουν έως και 48 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Δύο εγκέφαλοι είναι καλύτεροι από έναν

Διαθέτει δύο τσιπ στη θέση του οδηγού για την απόλυτη διπλή γροθιά σε επιδόσεις και διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Η μοναδική αρχιτεκτονική Dual-Engine Architecture του Watch 2 τροφοδοτεί τα chipset Snapdragon W5 και BES 2700 για να προσφέρει την πιο αποτελεσματική διαχείριση ενέργειας που μπορεί να βρεθεί σε ένα προηγμένο smartwatch. Το προσαρμοσμένο λογισμικό εξασφαλίζει ότι τα κορυφαία τσιπ του Watch 2 συνεργάζονται για να διατηρούν τις επιδόσεις υψηλές και τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας μεγάλη.

Πρωτοποριακή ακρίβεια GPS

Ακολουθήστε τη διαδρομή σας αβίαστα με GPS διπλής συχνότητας ακριβείας που συναντάτε μόνο σε συσκευές παρακολούθησης γυμναστικής υψηλών προδιαγραφών. Είτε κάνετε τζόκινγκ κάτω από ουρανοξύστες είτε πεζοπορία στο δάσος, το Watch 2 βρίσκει τη θέση σας αστραπιαία, με βελτιστοποιημένη τοποθέτηση της κεραίας για ισχυρότερο σήμα.

Εξαιρετική σύνδεση

Το Wear OS 4, η τελευταία γρήγορη και ρευστή πλατφόρμα της Google, προσφέρει εύκολη σύζευξη με smartphones Android. Η αβίαστη παρακολούθηση της υγείας, ο γρήγορος συγχρονισμός με υποστηριζόμενα αξεσουάρ και η διατήρηση της σύνδεσης είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά που καθιστούν το Wear OS 4 στο OnePlus Watch 2 μια εξαιρετική εμπειρία. Οι χρήστες τηλεφώνων OnePlus αποκτούν επίσης επιπλέον δυνατότητες, όπως συγχρονισμό ξυπνητηρίων και δεδομένων καιρού.

Υγεία ολόκληρου του σώματος στα χέρια σας

Αισθάνεστε στο σκοτάδι σχετικά με την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση; Το επόμενο επίπεδο υλικού του Watch 2 και τα χαρακτηριστικά παρακολούθησης της υγείας όπως VO2 Max, καρδιακοί παλμοί και SpO2 (επίπεδο οξυγόνου στο αίμα) σας δίνουν πλήρη εικόνα της υγείας σας.

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία Συσκευής: Smartwatches
Νέο προϊόν
Product added to wishlist
Product added to compare.

Ο ιστοτοπός μας χρησιμοποιεί cookies.