XIAOMI MI LED DESK LAMP 1S
  • -28,80 €

XIAOMI MI LED DESK LAMP 1S

PRD-000002582
40,20 € 69,00 €
με ΦΠΑ
Εώς και 3 δόσεις με πιστωτική κάρτα
  • 1 δόση × 40,20€
  • 2 δόσεις × 20,10€
  • 3 δόσεις × 13,40€

Άμεσα Διαθέσιμο
Τηλεφωνική Παραγγελία
Καλεσέ μας στο 210 3001100.

Credit module tbi bank 1.0.13

Περιγραφή

Xiaomi Mi LED Desk Lamp:

1.jpg

Μια νέα εμπειρία στο φως

Η Mi LED Desk Lamp είναι ειδικά σχεδιασμένη για να μειώνει το τρεμόπαιγμα που προξενεί κόπωση και προβλήματα στην όρασή σου. Μπορείς να αναπροσαρμόσεις τη θερμοκρασία χρώματος και τη φωτεινότητα σύμφωνα με τις ανάγκες σου, ενώ διατίθενται 4 προεπιλεγμένες λειτουργίες φωτεινότητας που ανταποκρίνονται σε διαφορετικά σενάρια και απαιτήσεις χρηστών. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά ενσωματώνονται σε ένα απλό, κομψό και καλαίσθητο μεταλλικό περίβλημα που είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και σχεδιασμένο με γνώμονα την ακρίβεια.

Καθαρός φωτισμός, χωρίς τρεμόπαιγμα

Η Mi LED Desk Lamp περνά μέσω ενός φίλτρου RC και ενός dimmer chip που παράγει ένα σχετικά σταθερό σήμα ρεύματος DC που εξασφαλίζει συνεχή τάση στις διόδους LED, οπότε το τρεμόπαιγμα μειώνεται σημαντικά. Ακόμα και στις περιπτώσεις όπου προκύψει ελάχιστο τρεμόπαιγμα, αυτό μειώνεται προκειμένου να ελαχιστοποιήσει την καταπόνηση των ματιών, μειώνοντας τις πιθανότητες εμφάνισης μυωπίας του χρήστη.

4 διαφορετικές λειτουργίες φωτισμού:

Με βάση εκτεταμένες έρευνες, η Xiaomi ενσωμάτωσε 4 διαφορετικές λειτουργίες φωτισμού που θα καλύψουν ποικίλες ανάγκες των χρηστών. Κατέβασε τη Mi Home app, για να αλλάζεις μεταξύ των 4 λειτουργιών φωτισμού σε Android ή iOS.

2.jpg

Focus mode

Μπορείς να καθορίσεις χρονικές περιόδους για αυτοσυγκέντρωση ή ανάπαυση, αλλάζοντας μεταξύ διαφορετικών λειτουργιών φωτισμού. To Focus mode υιοθετεί την τεχνική Pomodoro που σε βοηθά να γίνεις ακόμα πιο παραγωγικός, ενώ προστατεύει τα μάτια.*

* Η τεχνική Pomodoro είναι μια μέθοδος διαχείρισης χρόνου που αναπτύχθηκε από τον Francesco Cirillo το 1992. Χρησιμοποιεί έναν χρονοδιακόπτη προκειμένου να μοιράσει τον χρόνο εργασίας σε διαλείμματα, βοηθώντας τους ανθρώπους να γίνουν πιο αποτελεσματικοί, ενώ τους προσφέρει μια αίσθηση πληρότητας.

3.jpg

Read mode

H Mi LED Desk Lamp αναπροσαρμόζει με έξυπνο τρόπο τη θερμοκρασία τού χρώματος σε ουδέτερο τόνο (4000 Κ) και 100% φωτεινότητα. Το αποτέλεσμα είναι πως ακόμα και μετά από μια μεγάλη περίοδο φωτός, τα μάτια σου δεν θα καταπονηθούν.

4.jpg

Computer mode

To Computer mode προστατεύει τα μάτια σου και διασφαλίζει πως το εύρος της θερμοκρασίας του χρώματος παραμένει στα 2700Κ, με αποτέλεσμα να ελαχιστοποιείται η αναλογία μπλε φωτός που εισέρχεται στο ανθρώπινο μάτι.

5.jpg

Child mode

Η Xiaomi σχεδίασε τη θερμοκρασία χρώματος να μην υπερβαίνει τα 4000Κ, ώστε να προστατεύει αποτελεσματικά τα παιδικά μάτια από τις όποιες οπτικές βλάβες, διατηρώντας παράλληλα και όλα τα υπάρχοντα πρότυπα ασφαλείας.

6.jpg

Απλός, διαισθητικός έλεγχος

Ενεργοποίησε και απενεργοποίησε εύκολα, ρύθμισε τη θερμοκρασία χρώματος και τη φωτεινότητα με ένα κουμπί.
7.jpg Πάτησε
Ενεργοποίηση / Απενεργοποίηση
8.jpg Περίστρεψε
Αναπροσαρμογή φωτισμού
9.jpg Πάτησε και περίστρεψε
Αναπροσαρμόζει τη θερμοκρασία χρώματος
10.jpg Διπλό πάτημα
Άμεση εναλλαγή σε Focus mode
11.jpg

Φυσικός φωτισμός, χωρίς τρεμόπαιγμα

Η Mi LED Desk Lamp ενσωματώνει ένα κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας οπτικό σχέδιο που συνδυάζει την αντανάκλαση του φωτός και τη διάθλαση, παράγοντας φως παρόμοιο με το φυσικό φωτισμό.

12.jpg

Συνδεσμολογία ακριβείας, ανθεκτική κατασκευή

Ο σύνδεσμος είναι ανθεκτικά κατασκευασμένος εξ ολοκλήρου από μέταλλο. Ακόμα και μετά από άνοιγμα και κλείσιμο 10.000 φορών, η απώλεια στην απόδοση της λάμπας θα είναι μόλις 17%, συνεχίζοντας να αποδίδει όπως πρέπει.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Σχήμα:Τυπικό
Χρώμα:Λευκό
Lumens:520 Lumens
Ισχύς σε Watt:9
Διάρκεια Ζωής Λάμπας σε έτη:11
Λειτουργία:LED
Συμβατό με ροοστάτη:Δεν υποστηρίζεται
Διαστάσεις σε mm (Υ x Π x Β)
150 x 440 x 420
Εγγύηση Προμηθευτή:1 έτος

Χαρακτηριστικά

Εγγύηση: 2 έτη εγγύηση
Color: White
Warranty Provider: GR
Κατηγορία Συσκευής: Smart Light
Product added to wishlist
Product added to compare.

Ο ιστοτοπός μας χρησιμοποιεί cookies.