XIAOMI MI TRUE WIRELESS EARPHONES 2...
XIAOMI MI TRUE WIRELESS EARPHONES 2...
  • -8,84 €

XIAOMI MI TRUE WIRELESS EARPHONES 2 BASIC WHITE

PRD-000002855
20,16 € 29,00 €
με ΦΠΑ
Εώς και 3 δόσεις με πιστωτική κάρτα
  • 1 δόση × 20,16€
  • 2 δόσεις × 10,08€
  • 3 δόσεις × 6,72€

Άμεσα Διαθέσιμο
Τηλεφωνική Παραγγελία
Καλεσέ μας στο 210 3001100.

Περιγραφή

Τα Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Basic απευθύνονται σε αυτούς που ψάχνουν ασύρματα ακουστικά με καλή ποιότητα ήχου και σχετικά φθηνή τιμή. Τα ακουστικά αυτά προσφέρουν αξιοπρεπή απόδοση μπάσων, καθαρό ήχο και σταθερή σύνδεση Bluetooth. Έχουν επίσης εργονομικό σχεδιασμό και διαθέτουν ενσωματωμένο μικρόφωνο για κλήσεις. Είναι συμβατά με συσκευές Android και iOS, αλλά η συμβατότητα τους με τις συσκευές της Xiaomi είναι καλύτερη, καθώς είναι σχεδιασμένα από την ίδια εταιρεία.

Νιώστε το ρυθμό όλη την ημέρα

  • Έως και 20 ώρες συνολικής διάρκειας ζωής μπαταρίας
  • Κρυστάλλινες κλήσεις με διπλό μικρόφωνο ENC
  • Αυτόματο ζεύγος και δυνατότητα αυτόματης σύνδεσης
  • Έξυπνη λειτουργία ανίχνευσης αυτιού
  • Εξαιρετικός ήχος με ηχεία 14,2 mm και κωδικοποιητή AAC

Μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας 20 ωρών

Χάρη στον έλεγχο κατανάλωσης ισχύος του νέου τσιπ, τα ακουστικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για περίπου 5 ώρες με μία πλήρη φόρτιση και 20 ώρες σε συνδυασμό με μια θήκη φόρτισης. Η αντοχή της μπαταρίας σάς επιτρέπει να ακούτε μουσική όλη την ημέρα.

  • Δεδομένα αντοχής ακουστικών: όταν τα ακουστικά είναι πλήρως φορτισμένα και η ένταση μετατρέπεται σε 50% (smartphone), μπορούν να χρησιμοποιηθούν έως και 5 ώρες.
  • Όταν τα ακουστικά και η θήκη φόρτισης είναι πλήρως φορτισμένα, η μουσική μπορεί να αναπαραχθεί συνεχώς για περίπου 20 ώρες.
  • Οι συγκεκριμένοι χρόνοι χρήσης μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τις συνθήκες χρήσης.

Με διπλά μικρόφωνα, ο θόρυβος κατά τις κλήσεις μειώνεται, διασφαλίζοντας ότι δεν υπάρχει καμία διαταραχή

Κάθε ακουστικό είναι εξοπλισμένο με δύο ενσωματωμένα μικρόφωνα υψηλής ευαισθησίας, τα οποία χρησιμοποιούν τεχνολογία beamforming για την εξάλειψη του θορύβου στο παρασκήνιο κατά τις κλήσεις, επιτρέποντας στον άλλο χρήστη να σας ακούει καθαρά, ακόμη και σε θορυβώδη περιβάλλοντα.

Έξυπνη σύνδεση

Τα Mi True Wireless Earphones 2 Basic διαθέτουν το περιβάλλον χρήστη MIUI Global. Όταν ανοίξει η θήκη φόρτισης, εμφανίζεται μια διεπαφή για σύνδεση ακουστικών. Μετά τη σύνδεση, τα ακουστικά μπορούν να λειτουργούν εύκολα από το τηλέφωνό σας και μπορείτε να δείτε τα επίπεδα μπαταρίας των ακουστικών και τη θήκη φόρτισης.

*Η πρώτη σύνδεση πρέπει να ολοκληρωθεί χειροκίνητα στις ρυθμίσεις Bluetooth του smartphone σας. Η λειτουργία Bluetooth της συσκευής πρέπει να είναι ενεργοποιημένη κανονικά για να δημιουργηθεί μια αυτόματη σύνδεση.

Ένας μεγάλος δυναμικός οδηγός κάνει τον ήχο πλούσιο και φυσικό

Το δυναμικό πρόγραμμα οδήγησης με σύνθετο διάφραγμα μεγέθους 14,2 mm χρησιμοποιείται για να κάνει τον ήχο πιο γεμάτο και πιο πλούσιο με μια πιο φυσική αίσθηση, αποκαθιστώντας πιο πραγματική υφή και λεπτομέρειες. Ταυτόχρονα, υποστηρίζεται η τεχνολογία κωδικοποιητή ήχου AAC για τη βελτίωση της ποιότητας και της εμπειρίας ήχου, παρέχοντας στους χρήστες καθαρό ήχο.

Πατήστε για λειτουργία και ελέγξτε τον ελεύθερο χρόνο σας με ένα μόνο άγγιγμα

Λειτουργίες όπως αναπαραγωγή / παύση μουσικής, απάντηση / τερματισμός κλήσης, αφύπνιση του βοηθού φωνής μπορούν να εκτελεστούν απλώς με διπλό πάτημα των ακουστικών. Ελέγξτε εύκολα χωρίς να χειριστείτε το κινητό τηλέφωνο.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Earbud
Χρόνος Λειτουργίας
5 hrs
Λειτουργία Με Θήκη Φόρτισης
20 hrs
Χωρίς Καλώδιο
Ναι
Διπλό Ακουστικό
Ναι
Χρώμα
Λευκό

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

Μultipoint Pairing
Όχι
Δυνατότητες & Λειτουργίες
Sports, Θήκη Φόρτισης, Μείωση Θορύβου Μικροφώνου, Φωνητικός Έλεγχος

Χαρακτηριστικά

Εγγύηση: 2 έτη εγγύηση
Color: White
Warranty Provider: GR
Κατηγορία Συσκευής: Ακουστικά- Bluetooth
Product added to wishlist
Product added to compare.

Ο ιστοτοπός μας χρησιμοποιεί cookies.