XIAOMI IMILAB HOME SECURITY CAMERA A1...
  • -15,78 €

XIAOMI IMILAB HOME SECURITY CAMERA A1 1080P (CMSXJ19E)

PRD-000002886
33,22 € 49,00 €
με ΦΠΑ
Εώς και 3 δόσεις με πιστωτική κάρτα
  • 1 δόση × 33,22€
  • 2 δόσεις × 16,61€
  • 3 δόσεις × 11,07€

Άμεσα Διαθέσιμο
Τηλεφωνική Παραγγελία
Καλεσέ μας στο 210 3001100.

Περιγραφή

IP κάμερα Full HD με WiFi και ειδοποίηση ανίχνευσης κίνησης ​Ανίχνευση κίνησης​ & ήχου Λαμβάνετε ειδοποιήσεις κάθε φορά που η κάμερα ανιχνεύει κίνηση ή ήχο, παράλληλα διαθέτει ρυθμιζόμενη κλίση 360 μοιρών δεξιά αριστερά και 96 μοιρών πάνω κάτω, σας επιτρέπει να επιβλέπεται μεγαλύτερο μέρος του χώρου σας. Έξυπνη ασφάλεια Μπορείτε να την χειριστείτε μέσω WiFi από το smartphone ή το tablet σας, καθώς διαθέτει εφαρμογή που επιτρέπει την απομακρυσμένη διαχείριση. Παράλληλα, μπορείτε να αποθηκεύσετε τις λήψεις της σε κάρτα SD, με χωρητικότητα έως 64GB. Επίσης η κάμερα ακολουθεί την ύποπτη κίνηση ή ήχο καθώς μετακινείται. Χρήση IP Τύπος Επιτραπέζια Wi-Fi Ναι Εξωτερικού Χώρου Όχι Ανάλυση Video Full HD Νυχτερινή Λήψη Υπέρυθρης Ακτινοβολίας Τροφοδοσία 5V PTZ Ναι SD Card Ναι Μικρόφωνο Ναι Ηχείο Ναι Mobile App Ναι Ευρυγώνιος Φακός Όχι

Ανίχνευση κίνησης & ήχου
Λαμβάνετε ειδοποιήσεις κάθε φορά που η κάμερα ανιχνεύει κίνηση ή ήχο, παράλληλα διαθέτει ρυθμιζόμενη κλίση 360 μοιρών δεξιά αριστερά και 96 μοιρών πάνω κάτω, σας επιτρέπει να επιβλέπεται μεγαλύτερο μέρος του χώρου σας.


Έξυπνη ασφάλεια
Μπορείτε να την χειριστείτε μέσω WiFi από το smartphone ή το tablet σας, καθώς διαθέτει εφαρμογή που επιτρέπει την απομακρυσμένη διαχείριση. Παράλληλα, μπορείτε να αποθηκεύσετε τις λήψεις της σε κάρτα SD, με χωρητικότητα έως 64GB. Επίσης η κάμερα ακολουθεί την ύποπτη κίνηση ή ήχο καθώς μετακινείται.


Ανίχνευση Κλάματος μωρού
Με καινοτόμα ηχητική αναγνώριση παιδικού κλάματος, η κάμερα Imilab A1 μπορεί να καταλάβει την διάθεση της φωνής και να σας στείλει κατευθείαν μια ειδοποίηση όταν το μωρό σας κλαίει.


Εξελιγμένη Λειτουργία νυχτερινής όρασης
Η αθόρυβη περιστροφή της σας διασφαλίζει ότι το μωρό σας δεν θα ενοχληθεί από την κάμερα. Με τα 8-built in 940nM IR Lights δεν θα ενοχλήστε πλέον από την κόκκινη λάμψη κατά την διάρκεια του σκοταδιού. Η τεχνολογία Low-Light all-color σας προσφέρει μια υψηλής ποιότητας  πολύχρωμη εικόνα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού όπως σε έναν συννεφιασμένο ουρανό ή  σε ένα όχι και τόσο φωτεινό δωμάτιο όπου άλλες κάμερες λειτουργούν μόνο σε λειτουργία νυκτός.


Αμφίδρομη κλήση σε πραγματικό χρόνο
Όταν είσαι μακριά από το σπίτι και θελήσεις να μιλήσεις με τους αγαπημένους σου ή στο κατοικίδιο σου κ.α. υπάρχει η αμφίδρομη κλήση. Απλά με ένα πάτημα στην εφαρμογή Mijia.

Χαρακτηριστικά

Εγγύηση: 2 έτη εγγύηση
Warranty Provider: GR
Κατηγορία Συσκευής: Cameras
Συνδύασε το με
Σύνολο:
41.12 €
Product added to wishlist
Product added to compare.

Ο ιστοτοπός μας χρησιμοποιεί cookies.