Xiaomi Redmi Buds 3 White (BHR5174GL)
  • -21,12 €

Xiaomi Redmi Buds 3 White (BHR5174GL)

PRD-000003501
28,78 € 49,90 €
με ΦΠΑ
Εώς και 3 δόσεις με πιστωτική κάρτα
  • 1 δόση × 28,78€
  • 2 δόσεις × 14,39€
  • 3 δόσεις × 9,59€

Άμεσα Διαθέσιμο
Τηλεφωνική Παραγγελία
Καλεσέ μας στο 210 3001100.

Περιγραφή

Τα Xiaomi Redmi Buds 3 απευθύνονται σε αυτούς που αναζητούν οικονομικά ακουστικά με καλή απόδοση ήχου και βασικές λειτουργίες. Πρόκειται για ακουστικά που σχεδιάζονται για καθημερινή χρήση, όπως για ακρόαση μουσικής ή για κλήσεις hands-free.

Με μία πλήρη φόρτιση τα ακουστικά κρατάνε έως και 5 ώρες χρόνου ομιλίας, ενώ με τη θήκη φόρτισης μπορούν να φτάσουν τις 20 ώρες λειτουργίας, χωρίς να χρειαστεί πρόσβαση σε παροχή ρεύματος. Επιπλέον προσφέρουν Active Noise Cancellation, μπλοκάροντας εξωτερικούς θορύβους ώστε να ακούτε καλύτερα τη μουσική ή τον συνομιλητή σας, ενώ η λειτουργία μείωσης θορύβου μικροφώνου βοηθά ώστε να σας ακούν καθαρά οι συνομιλητές σας.

Σχεδιασμός semi in-ear Βολικά ελαφρύ και άνετο

Ζυγίζοντας μόλις 4,5 γρ. το καθένα, τα πρώτα Redmi semi-in-ear ακουστικά ταιριάζουν απόλυτα στα περιγράμματα του αυτιού σας, ώστε να μπορείτε να ακούτε για ώρες χωρίς να νιώθετε καμία ενόχληση.

Qualcomm® BLUETOOTH® Chipset + προηγμένη τεχνολογία ήχου Απλά καλύτερος ήχος

Με το chipset Qualcomm® QCC3040 BLUETOOTH® και την ολοκαίνουργια τεχνολογία BLUETOOTH® 5.2, τα Redmi Buds 3 προσφέρουν ταχύτερη και πιο συνεπή μετάδοση ήχου, για εξαιρετική εμπειρία ακρόασης.

Δυναμικό μεγάφωνο 12 χιλ. Ποιοτικό hardware για κορυφαία εμπειρία ακρόασης

Απολαύστε πιο λεπτομερή ήχο με τον μεγάλο δυναμικό μεγάφωνο 12 χιλ. που αποτελείται από σύνθετα υλικά.
Ο οδηγός βαθμονομήθηκε από το Xiaomi Sound Lab και προσφέρει πλούσιους τόνους μπάσων, καθαρούς υψηλούς τόνους και σταθερά ανώτερη ποιότητα ήχου.

Ακύρωση θορύβου διπλού μικροφώνου για κλήσεις Ακούστε την κάθε λέξη

Τα διπλά μικρόφωνα υψηλής ευαισθησίας που είναι ενσωματωμένα στα Redmi Buds 3, σε συνδυασμό με την Qualcomm® cVc ™ Echo Cancelling and Noise Suppression Technology, μειώνουν δυναμικά τον θόρυβο του περιβάλλοντος και ελαχιστοποιούν αποτελεσματικά την ηχώ. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε πάντα να απολαμβάνετε καθαρές κλήσεις.

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία Συσκευής: Ακουστικά- Bluetooth
Νέο προϊόν
Product added to wishlist
Product added to compare.

Ο ιστοτοπός μας χρησιμοποιεί cookies.