Yeelight Smart Light Panels Extension...
Yeelight Smart Light Panels Extension...
  • -0,10 €

Yeelight Smart Light Panels Extension (YLFWD-0013)

PRD-000003726
78,90 € 79,00 €
με ΦΠΑ
Εώς και 3 δόσεις με πιστωτική κάρτα
  • 1 δόση × 78,90€
  • 2 δόσεις × 39,45€
  • 3 δόσεις × 26,30€

Άμεσα Διαθέσιμο
Τηλεφωνική Παραγγελία
Καλεσέ μας στο 210 3001100.

Περιγραφή

Yeelight Smart Light Panels Extension (YLFWD-0013)

1. Τριγωνικό πάνελ φωτός τοίχου LED, το σχέδιο μπορεί να συνδεθεί αυθαίρετα. Παρουσιάζοντας 16 εκατομμύρια χρώματα RGB και μια ποικιλία διαφορετικών λειτουργιών, δημιουργώντας μια μοντέρνα και ρομαντική ατμόσφαιρα σε πολλές σκηνές, όπως υπνοδωμάτια και σαλόνια.

2. Έχει τη λειτουργία του φωνητικού ελέγχου, που μπορεί να αλληλεπιδράσει με τον ήχο του παιχνιδιού και να αλλάξει το χρώμα του φωτός ταυτόχρονα. Το φως αλλάζει με τη συχνότητα του ήχου για διαφορετικά εφέ, φέρνοντας μια διαφορετική εμπειρία ήχου και φωτός.

3. Μια ποικιλία μεθόδων ελέγχου, εκτός από το τηλεχειριστήριο και την εφαρμογή για κινητά, μπορεί επίσης να υποστηρίξει έξυπνο φωνητικό έλεγχο (Google home, Alexa, Mijia), ελευθερώνοντας χέρια και εύκολο στον έλεγχο.

4. Ενσωματωμένες 3 λειτουργίες και 20 εφέ φωτισμού, αλλάζετε ελεύθερα ανάλογα με τις ανάγκες σας

- Home mode: προεπιλεγμένο λευκό φως, ρυθμιζόμενη φωτεινότητα (επειδή το λευκό φως είναι μεικτό φως RGB, η θερμοκρασία χρώματος έχει ρυθμιστεί στην προεπιλεγμένη τιμή, δεν απαιτείται προσαρμογή)

- Λειτουργία προβολής: αλλαγή ενός χρώματος

- Λειτουργία ψυχαγωγίας: Η λειτουργία ψυχαγωγίας χωρίζεται σε λειτουργία παιχνιδιού και σε λειτουργία ρυθμού μουσικής, τα οποία βασίζονται στον προσδιορισμό του ρυθμού της μουσικής και στην αλλαγή των αντίστοιχων φώτων ανάλογα με το ρυθμό μουσικής.

- Εφέ φωτισμού: 11 ενσωματωμένα εφέ φωτισμού, η κατεύθυνση κίνησης μπορεί να ρυθμιστεί κάτω από διαφορετικά εφέ φωτισμού και συνολικά 20 προκαθορισμένες λειτουργίες, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ανάλογα με το εφέ/ατμόσφαιρα.

5. Πηγή φωτός LED, καθαρό και έντονο φως, υψηλή απόδοση χρωμάτων και αποσύνθεση χαμηλού φωτισμού, με διάρκεια ζωής έως και 25.000 ώρες. Χρησιμοποιώντας πηγή φωτός RGB υψηλής ποιότητας, 16 εκατομμύρια πλούσια χρώματα. Το κομμάτι σύνδεσης έχει υψηλό βαθμό στεγανοποίησης, η διεπαφή είναι σφιχτή και η απόδοση παραμένει σταθερή μετά από πολλαπλές συνδέσεις και αποσυνδέσεις.

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία Συσκευής: Smart Light
Νέο προϊόν
Product added to wishlist
Product added to compare.

Ο ιστοτοπός μας χρησιμοποιεί cookies.