Yeelight LED Sensor Drawer Light...
Yeelight LED Sensor Drawer Light...
Yeelight LED Sensor Drawer Light...
  • -28,80 €

Yeelight LED Sensor Drawer Light (YLCTD001) 4 pcs

PRD-000003788
11,10 € 39,90 €
με ΦΠΑ
Εώς και 3 δόσεις με πιστωτική κάρτα
  • 1 δόση × 11,10€
  • 2 δόσεις × 5,55€
  • 3 δόσεις × 3,70€

Άμεσα Διαθέσιμο
Τηλεφωνική Παραγγελία
Καλεσέ μας στο 210 3001100.
14

Περιγραφή

Λάμπα με αισθητήρα για συρτάρι LED Yeelight συρτάρι Light


Αναζητάτε ένα πρακτικό αξεσουάρ για ένα συρτάρι / ντουλάπι που θα δώσει στα δωμάτιά σας μια κομψή εμφάνιση;

Το Yeelight Drawer Light θα είναι μια εξαιρετική επιλογή! Η λάμπα διαθέτει αισθητήρα, χάρη στον οποίο θα ανάψει όταν ανοίγετε ένα ντουλάπι, συρτάρι ή μπουφέ.

Επίσης, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη γρήγορη εκφόρτιση της μπαταρίας. Το εξάρτημα απενεργοποιείται αυτόματα μετά από 3 δευτερόλεπτα και χάρη στη μπαταρία μεγάλης διάρκειας, παραμένει σε κατάσταση αναμονής για 2 ~ 4 μήνες!

Το συρτάρι Light διατίθεται επίσης προς πώληση σε σετ με 4 τεμάχια του προϊόντος.

Τοποθετήστε όπου θέλετε


Η λάμπα θα λειτουργεί σε συρτάρια, ντουλάπια, μπουφέδες κλπ.

Υπάρχουν πολλές δυνατότητες! Ο ενσωματωμένος αισθητήρας IR κάνει το φως να ανάβει αυτόματα μετά το άνοιγμα του ντουλαπιού και σβήνει 3 δευτερόλεπτα μετά το κλείσιμο του. Ο φωτισμός Yeelight όχι μόνο θα διευκολύνει τον εντοπισμό του επιλεγμένου αντικειμένου, αλλά θα είναι επίσης μια ενδιαφέρουσα διακόσμηση.

Γρήγορη και εύκολη συναρμολόγηση


Η διάταξη του λαμπτήρα δεν απαιτεί τη χρήση πρόσθετων εργαλείων και είναι πολύ απλή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κολλήσετε το πλαίσιο στην επιλεγμένη θέση και στη συνέχεια να τοποθετήσετε τη λάμπα πάνω του. Σημειώστε ότι ο αισθητήρας υπερύθρων πρέπει να δείχνει προς τα πάνω ή προς τα έξω.

Ικανοποιητικός χρόνος εργασίας


Το συρτάρι Light θα σας εκπλήξει με τον μεγάλο χρόνο εργασίας του. Η ενσωματωμένη χωρητικότητα μπαταρίας αυτής της συσκευής είναι 300mAh, επομένως η λάμπα παραμένει σε κατάσταση αναμονής για 2 ~ 4 μήνες (εάν χρησιμοποιείται 3 φορές την ημέρα). Μπορείτε να φορτίσετε πλήρως τη λάμπα σε μία ώρα χρησιμοποιώντας το καλώδιο USB-C.

Καλομελετημένο σχέδιο
Χρησιμοποιώντας το κουμπί στην επάνω αριστερή γωνία, μπορείτε να προσαρμόσετε τη λειτουργία του αξεσουάρ στις ανάγκες σας. Για να ενεργοποιήσετε / απενεργοποιήσετε το Φωτιστικό συρταριού, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πατήσετε το κουμπί. Η λάμπα διαθέτει επίσης μια αυτόματη λειτουργία, κατά την οποία ο οπίσθιος φωτισμός γίνεται μπλε.

Απλός σχεδιασμός
Ο λεπτός σχεδιασμός της λάμπας με πάχος μόλις 11mm σας επιτρέπει να τοποθετήσετε τη λάμπα ακόμη και σε ένα πολύ μικρό ντουλάπι ή συρτάρι. Το λευκό χρώμα της λάμπας της δίνει καθολικό χαρακτήρα και την κάνει να ταιριάζει σχεδόν οπουδήποτε!

Χαρακτηριστικά

Διαστάσεις : 68 x 26 x 11mm
doa: 14
Εγγύηση: 2 έτη εγγύηση
Lumen: 15lm
Θερμοκρασία Χρώματος: 2700Κ
Κατηγορία Συσκευής: Smart Light
Νέο προϊόν
Product added to wishlist
Product added to compare.

Ο ιστοτοπός μας χρησιμοποιεί cookies.