Xiaomi TV Box S (2nd Gen) M25E MP
Xiaomi TV Box S (2nd Gen) M25E MP
  • -52,60 €

Xiaomi TV Box S (2nd Gen) M25E MP

PRD-000003901
46,40 € 99,00 €
με ΦΠΑ
Εώς και 3 δόσεις με πιστωτική κάρτα
  • 1 δόση × 46,40€
  • 2 δόσεις × 23,20€
  • 3 δόσεις × 15,47€

Άμεσα Διαθέσιμο
Τηλεφωνική Παραγγελία
Καλεσέ μας στο 210 3001100.
14

Credit module tbi bank 1.0.13

Περιγραφή

Xiaomi TV Box S 2nd Gen

Μια πιο λεπτομερής και ζωντανή εικόνα

Ψυχαγωγία που αγαπάτε, με λίγη βοήθεια από την Google. Με το λειτουργικό Android, το οποίο είναι ειδικά φτιαγμένο για έξυπνες τηλεοράσεις, έχετε στη διάθεσή σας για εγκατάσταση όλες τις εφαρμογές που έχετε συνηθίσει να χρησιμοποιείτε στο τηλέφωνο ή στο τάμπλετ σας. Ωστόσο είναι ήδη προεγκατεστημένο Netflix, Spotify και YouTube.

Ποιότητα εικόνας 4K Ultra HD

Το 4K Ultra HD πραγματοποιεί μια πιο λεπτομερή και ζωντανή εικόνα για να βυθιστείτε. Με το Dolby Vision® και το HDR10+, οι εικόνες διαθέτουν πλέον υψηλότερο δυναμικό εύρος και έχουν πιο εκπληκτική φωτεινότητα, αντίθεση και χρώμα από πριν. Οι εικόνες HDR έχουν επίσης πιο λεπτομερείς σκιές και τονισμένα σημεία.

Xiaomi TV Box S 2nd Gen
Xiaomi TV Box S 2nd Gen

Google TV

Η τηλεόρασή σας είναι πιο χρήσιμη από ποτέ. Ζητήστε από την Google να βρει ταινίες, να μεταδώσει εφαρμογές, να παίξει μουσική και να ελέγξει την τηλεόραση – όλα με τη φωνή σας. Λάβετε ακόμη απαντήσεις, ελέγξτε έξυπνες οικιακές συσκευές και πολλά άλλα. Απλώς πείτε “Ok Google” ή πατήστε το κουμπί Google Assistant στο τηλεχειριστήριο για να ξεκινήσετε.

Δυνατός επεξεργαστής

Η τετραπύρηνη CPU προσφέρει αποδοτική απόδοση. Με GPU υψηλής απόδοσης, η τηλεόραση μπορεί πλέον να γίνει η νέα πλατφόρμα ψυχαγωγίας σας. Ο συνδυασμός 2 GB RAM + 8 GB ROM* προσφέρει πιο ομαλή εμπειρία θέασης.

Xiaomi TV Box S 2nd Gen
Xiaomi TV Box S 2nd Gen

Εξαιρετική εμπειρία ήχου

Ως επαναστατική τεχνολογία χωρικού ήχου, το Dolby Atmos® φέρνει την απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία στο σαλόνι σας περιβάλλοντάς σας με ισχυρά ηχητικά εφέ και επίσης, το DTS-HD προσφέρει ήχο εξαιρετικής ποιότητας.

Τηλεχειριστήριο Bluetooth 360° & IR

Η διαισθητική διάταξη κουμπιών και το Bluetooth σάς επιτρέπουν να έχετε πρόσβαση στο αγαπημένο σας περιεχόμενο πολύ πιο γρήγορα από οποιαδήποτε γωνία. Με το ενσωματωμένο IR, μπορείτε επίσης να ελέγξετε την ισχύ και την ένταση στην τηλεόραση ή τη γραμμή ήχου, όλα με ένα μόνο τηλεχειριστήριο.

Xiaomi TV Box S 2nd Gen

Χαρακτηριστικά

Λειτουργικό Σύστημα: Android
doa: 14
Εγγύηση: 2 έτη εγγύηση
Συνδεσιμότητα: WiFi
Κατηγορία Συσκευής: Smart Home Gadgets
Product added to wishlist
Product added to compare.

Ο ιστοτοπός μας χρησιμοποιεί cookies.