Xiaomi Imilab EC3 Lite Outdoor Camera...
Xiaomi Imilab EC3 Lite Outdoor Camera...
Xiaomi Imilab EC3 Lite Outdoor Camera...
  • -36,22 €
  • Νέο

Xiaomi Imilab EC3 Lite Outdoor Camera (CMSXJ40A)

PRD-000003996
42,78 € 79,00 €
με ΦΠΑ
Εώς και 3 δόσεις με πιστωτική κάρτα
  • 1 δόση × 42,78€
  • 2 δόσεις × 21,39€
  • 3 δόσεις × 14,26€

Άμεσα Διαθέσιμο
Τηλεφωνική Παραγγελία
Καλεσέ μας στο 210 3001100.
14

Credit module tbi bank 1.0.13

Περιγραφή

Xiaomi Imilab EC3 Lite Outdoor Camera (CMSXJ40A)

Δυνατότητες

Ψηφιακή IP κάμερα ασφαλείας της εταιρείας Xiaomi, με Full HD+ ανάλυση εικόνας στα 4MP. Για την μετάδοση της εικόνας, συνδέεται απευθείας σε ένα δίκτυο IP, όπως το Internet ή ένα τοπικό δίκτυο (LAN), επιτρέποντας τον απομακρυσμένο έλεγχο του χώρου εγκατάστασης, μέσω υπολογιστή ή άλλης συσκευής (smartphone ή tablet), που έχει πρόσβαση στο ίδιο δίκτυο. Προσφέρει έως και 30% καλύτερη εικόνα σε σχέση με μία κάμερα ανάλυσης 3MP και είναι κατάλληλη για εγκατάσταση σε επαγγελματικούς αλλά και οικιακούς χώρους, προσφέροντας υψηλή ανάλυση εικόνας, με πολύ καλή αποτύπωση λεπτομερειών σε πρόσωπα αλλά και αντικείμενα.

Υπέρυθρη Νυχτερινή Λήψη

Ενσωματώνει λειτουργία νυχτερινής όρασης με τεχνολογία υπερύθρων που επιτρέπει την παρακολούθηση κάθε δραστηριότητας σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ή και στο απόλυτο σκοτάδι.

Αδιάβροχη Προστασία

Διαθέτει αδιάβροχη προστασία για να μπορείτε να την εγκαταστήσετε σε εξωτερικό χώρο με ασφάλεια και χωρίς να επηρεάζεται από τις καιρικές συνθήκες. Ανεξαρτήτως του καιρού ή των συνθηκών, θα έχεις στη διάθεση σου μία ολοκληρωμένη εικόνα του χώρου σου, όποτε το θελήσεις!

Αμφίδρομη Επικοινωνία

Το ενσωματωμένο μικρόφωνο και το ηχείο της κάμερας σας επιτρέπει να μιλήσετε με τους επισκέπτες ή και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, απευθείας από το κινητό σας τηλέφωνο.

Συνδεσιμότητα Wi-Fi

Η κάμερα συνδέεται μέσω δικτύου Wi-Fi και η αποστολή και λήψη δεδομένων γίνεται ασύρματα δίχως να απαιτείται η χρήση πρόσθετων καλωδίων.

Χαρακτηριστικά

Card slot: NAI
doa: 14
Εγγύηση: 2 έτη εγγύηση
Οθόνη: 1920 x 1080 pixels
Συνδεσιμότητα: Mi Home App
Κατηγορία Συσκευής: Cameras
Νέο προϊόν
Product added to wishlist
Product added to compare.

Ο ιστοτοπός μας χρησιμοποιεί cookies.