Xiaomi POCO Watch Black
Xiaomi POCO Watch Black
Xiaomi POCO Watch Black
Xiaomi POCO Watch Black
Xiaomi POCO Watch Black
  • -35,06 €
  • Νέο

Xiaomi POCO Watch Black

PRD-000004049
63,94 € 99,00 €
με ΦΠΑ
Εώς και 3 δόσεις με πιστωτική κάρτα
  • 1 δόση × 63,94€
  • 2 δόσεις × 31,97€
  • 3 δόσεις × 21,31€

Άμεσα Διαθέσιμο
Τηλεφωνική Παραγγελία
Καλεσέ μας στο 210 3001100.
14

Credit module tbi bank 1.0.13

Περιγραφή

Xiaomi POCO Watch Black

Το Xiaomi Poco Watch απευθύνεται σε αυτούς που αναζητούν ένα προσιτό, αλλά παράλληλα πλούσιο σε λειτουργίες smartwatch. Διαθέτει οθόνη αφής 1.4 ιντσών, παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού, παρακολούθηση ύπνου, μετρητή βημάτων, μετρητή θερμίδων κ.α.

Οθόνη 1,6" AMOLED

Η μεγάλη έγχρωμη οθόνη υψηλής ανάλυσης AMOLED 1,6" με κυρτό γυαλί 2,5D και εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο προσφέρει μια οπτική εμπειρία που σας επιτρέπει να βλέπετε περισσότερα με μεγαλύτερη ευκρίνεια.

Always on themes

Εκτός από μια ευρεία γκάμα εξατομικευμένων προσόψεων ρολογιού, υπάρχει επίσης μια σειρά από προσόψεις ρολογιού που είναι πάντα ενεργοποιημένες για να διαλέξετε.Δείτε την ώρα, την ημερομηνία και άλλες πληροφορίες με μια ματιά, όλα αυτά χωρίς να ενεργοποιήσετε χειροκίνητα την οθόνη.

Ελαφριά σχεδίαση

Με τον εξαιρετικά ελαφρύ σχεδιασμό του 31 gr, θα απολαμβάνετε μεγαλύτερη άνεση και ελευθερία κινήσεων κατά την καθημερινή χρήση. Στην πραγματικότητα, το ρολόι POCO είναι τόσο ελαφρύ που μπορεί να ξεχάσετε ότι είναι εκεί.

100+ λειτουργίες γυμναστικής

Μεγαλύτερη ακρίβεια παρακολούθησης

Οι ενσωματωμένοι αισθητήρες και οι επαγγελματικοί αλγόριθμοι κίνησης σας δίνουν περισσότερες από 100 λειτουργίες φυσικής κατάστασης για να διαλέξετε. Παρακολουθήστε και αναλύστε τις αγαπημένες σας δραστηριότητες γυμναστικής για να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε το παιχνίδι σας.

Αυτόνομο GPS πολλαπλών συστημάτων

Το ενσωματωμένο τσιπ ακριβείας GNSS υποστηρίζει παγκόσμιο δορυφορικό εντοπισμό θέσης μέσω GPS, GLONASS, Galileo και BeiDou, ώστε να μπορείτε να καταγράφετε και να αναλύετε τις κινήσεις σας με μεγαλύτερη ακρίβεια.

5 ATM αντοχή στο νερό

Η βαθμολογία αντοχής στο νερό 5ATM* σημαίνει ότι μπορείτε απλώς να το φοράτε για να κολυμπήσετε, είτε βρίσκεστε σε ανοιχτό νερό είτε σε εσωτερική πισίνα!

Επαγγελματικός αισθητήρας SpO2

Το ρολόι POCO είναι εξοπλισμένο με έναν επαγγελματικό οπτικό αισθητήρα που παρακολουθεί τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα σας. Μπορεί επίσης να παρακολουθεί το επίπεδο SpO2 για μια καθορισμένη χρονική περίοδο καθώς κοιμάστε, βοηθώντας σας να κατανοήσετε πώς αλλάζουν τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα σας κατά τη διάρκεια της νύχτας.

24ωρη παρακολούθηση καρδιακών παλμών

Οι προηγμένοι αισθητήρες και αλγόριθμοι καρδιακού παλμού σάς επιτρέπουν να παρακολουθείτε την υγεία της καρδιάς σας 24 ώρες την ημέρα, επιτρέποντάς σας να βλέπετε αλλαγές στον καρδιακό σας ρυθμό με μια ματιά. Το ρολόι POCO παρέχει επίσης ειδοποιήσεις υπερβολικού καρδιακού ρυθμού, ώστε να μπορείτε να διατηρείτε τον καρδιακό σας ρυθμό υπό έλεγχο σε πραγματικό χρόνο.

Ο έμπιστος σύντροφος στον ύπνο

Το ρολόι POCO μπορεί να καταγράψει βαθύ ύπνο, ελαφρύ ύπνο, στάδια REM ή τον σποραδικό υπνάκο κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ακολουθήστε μια επιστημονική προσέγγιση στις συνήθειες ύπνου σας για να σας κρατήσει αναζωογονημένους.

Διάρκεια μπαταρίας 14 ημερών

Εξαιρετικά βολική μαγνητική φόρτιση, απλώς αγγίξτε για φόρτιση. Επιπλέον, με τα τσιπ χαμηλής κατανάλωσης, την αναβαθμισμένη οθόνη AMOLED και τους βελτιστοποιημένους αλγόριθμους διάρκειας ζωής της μπαταρίας που προσφέρουν διάρκεια μπαταρίας έως και δύο εβδομάδες όταν είναι πλήρως φορτισμένη, μπορείτε να πείτε αντίο στο άγχος της χαμηλής μπαταρίας.

Χαρακτηριστικά

doa: 14
Εγγύηση: 2 έτη εγγύηση
Χρώμα: Black
Κατηγορία Συσκευής: Smartwatches
Νέο προϊόν
Product added to wishlist
Product added to compare.

Ο ιστοτοπός μας χρησιμοποιεί cookies.