Xiaomi Smart Cooking Robot (BHR5930EU)
Xiaomi Smart Cooking Robot (BHR5930EU)
Xiaomi Smart Cooking Robot (BHR5930EU)
Xiaomi Smart Cooking Robot (BHR5930EU)
  • -266,00 €
  • Νέο

Xiaomi Smart Cooking Robot (BHR5930EU)

PRD-000004056
733,00 € 999,00 €
με ΦΠΑ
Εώς και 6 δόσεις με πιστωτική κάρτα
  • 1 δόση × 733,00€
  • 2 δόσεις × 366,50€
  • 3 δόσεις × 244,33€
  • 4 δόσεις × 183,25€
  • 5 δόσεις × 146,60€
  • 6 δόσεις × 122,17€

Άμεσα Διαθέσιμο
Τηλεφωνική Παραγγελία
Καλεσέ μας στο 210 3001100.
14

Credit module tbi bank 1.0.13

Περιγραφή

Xiaomi Smart Cooking Robot (BHR5930EU)

Το Smart Cooking Robot συνδυάζει 35 λειτουργίες σε μία συσκευή και μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα μια ποικιλία από νόστιμα πιάτα! Διαθέτει ειδικά αναπτυγμένο αλγόριθμο CookingloT για ακριβές και αυτόματο μαγείρεμα, οθόνη αφής 8'' με περισσότερες από 200 ενσωματωμένες συνταγές μαγειρικής.
-Δεδομένου ότι ο πολυμάγειρας συνδυάζει πολλές λειτουργίες σε μία συσκευή, δεν χρειάζεται να αγοράζετε μικρές συσκευές για περιστασιακή χρήση, γεγονός που εξοικονομεί χώρο στην κουζίνα σας.
-Ένας ισχυρός κινητήρας μαγνητικής αντίστασης μεταδίδει την ισχύ απευθείας, με ταχύτητα από 40 έως 12000 rpm, αποδίδοντας χαμηλές ταχύτητες για ομοιόμορφο ανακάτεμα στο τηγάνι και υψηλές ταχύτητες για λεπτό άλεσμα. Ο τεμαχισμός των υλικών γίνεται περιστρέφοντας τις λεπίδες δεξιόστροφα, και το ανακάτεμα περιστρέφοντας το πίσω μέρος των λεπίδων αριστερόστροφα. Η προετοιμασία της ζύμης γίνεται περιστρέφοντας τη μηχανή σε διαφορετικές κατευθύνσεις κατά διαστήματα.
-Ειδικά αναπτυγμένος αλγόριθμος CookingloT ο οποίος υπολογίζει έξυπνα τη θερμοκρασία μαγειρέματος, τον χρόνο και την ταχύτητα ανακατέματος για κάθε πιάτο, φέρνοντας τη γαστρονομική εμπειρία ενός πραγματικού chef σε εκείνη του μαγειρέματος με τη βοήθεια του AI, η οποία μπορεί να ενημερώνεται συνεχώς στο Internet.
-Με μια μεγάλη ποικιλία από πιάτα που ταιριάζουν στις διαφορετικές γεύσεις όλης της οικογένειας, μπορούν εύκολα να παρασκευαστούν νόστιμα γεύματα από όλο τον κόσμο.
-Η έγχρωμη οθόνη αφής 8 ιντσών προσφέρει εντελώς νέα εμπειρία μαγειρέματος. Οι συνταγές και τα βήματα μαγειρέματος εμφανίζονται καθαρά, ώστε να μπορείτε να ακολουθήσετε εύκολα τις λεπτομερείς οδηγίες.
-Τα υλικά και τα μπαχαρικά ζυγίζονται προσεκτικά πριν το μαγείρεμα, χωρίς να βασίζονται σε εκτιμήσεις.
-Συνδυάζοντας κύρια κατσαρόλα, ατμομάγειρα και σουρωτήρι μπορείτε να ετοιμάζετε πολλά πιάτα ταυτόχρονα.
-3D επαγωγική θέρμανση, σε συνδυασμό με έλεγχο καπνού. Υψηλές θερμοκρασίες θέρμανσης έως 180°C, επαρκείς για ψήσιμο. Το σύστημα ακριβούς ρύθμισης θερμοκρασίας επιτρέπει τη ρύθμισή της κάτω από το σημείο καπνού, μειώνοντας έτσι τον καπνό στην κουζίνα.
-Η κύρια κατσαρόλα είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι και δομημένη με 3 στρώσεις, με αποτέλεσμα να παραμένει τόσο ανθεκτική όσο και αποτελεσματική στην απόδοση θερμότητας. Διαθέτει κυρτό πάτο με φαρδύ σώμα για ομοιόμορφο ψήσιμο και ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας. Επιπλέον, η ανθεκτική στη θερμότητα πλαστική επίστρωση παρέχει καλύτερη προστασία από τυχαία εγκαύματα.
-Ο σχεδιασμός της συσκευής σας επιτρέπει να πλένετε φρούτα, λαχανικά, κρέας και άλλα συστατικά πριν φάτε, αφήνοντας τα χέρια σας ελεύθερα. Η συσκευή σας μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να ξεπλύνετε την κατσαρόλα μετά το φαγητό, προσφέροντάς σας ολοκληρωμένη λύση.
-Η συσκευασία περιλαμβάνει: Κύρια κατσαρόλα, Ατμομάγειρα, Δίσκο ατμού, Δίσκο για υγρά, Μεζούρα, Σουρωτήρι, Λεπίδα μπλέντερ, Μικρή βούρτσα, Κουτάλι μέτρησης, Σπάτουλα, Κάλυμμα λεπίδας μπλέντερ.

Χαρακτηριστικά

  • Ισχύς: 1700 W.

  • Χωρητικότητα: 2.2 λίτρα.

  • Ονομαστική τάση: 220V.

  • Ονομαστική συχνότητα: 50Hz.

  • Επιπλέον χαρακτηριστικά: αποσπώμενος κάδος, οθόνη αφής 8'' με 200+συνταγές, 3D επαγωγική θέρμανση, μαγείρεμα, τηγάνισμα, ζύμωμα, άλεσμα, κόψιμο, ζύγισμα, πλύσιμο.

Χαρακτηριστικά

doa: 14
Εγγύηση: 2 έτη εγγύηση
Κατηγορία Συσκευής: Smart Kitchen
Νέο προϊόν
Product added to wishlist
Product added to compare.

Ο ιστοτοπός μας χρησιμοποιεί cookies.