Navitel BHF02 Base
Navitel BHF02 Base

Navitel BHF02 Base

PRD-000003934
19,90 €
με ΦΠΑ
Εώς και 3 δόσεις με πιστωτική κάρτα
  • 1 δόση × 19,90€
  • 2 δόσεις × 9,95€
  • 3 δόσεις × 6,63€

Άμεσα Διαθέσιμο
Τηλεφωνική Παραγγελία
Καλεσέ μας στο 210 3001100.

Περιγραφή

Navitel BHF02 Base

Πομπός Bluetooth FM

  Ο πομπός NAVITEL Bluetooth FM BHF02 BASE με ενσωματωμένο κιτ hands-free είναι ιδανικός για αυτοκίνητα που δεν διαθέτουν θύρα USB ή Bluetooth. Το αξεσουάρ σάς επιτρέπει να ακούτε μουσική και να πραγματοποιείτε κλήσεις απευθείας μέσω των ηχείων του οχήματος. Χάρη στα ενσωματωμένα κουμπιά, μπορείτε να ελέγχετε τη μουσική και τις κλήσεις με μία μόνο κίνηση. Είναι επίσης εξοπλισμένο με υποδοχή USB Fast Charge, η οποία είναι υπεύθυνη για τη φόρτιση ενός smartphone ή tablet.

Ενσωματωμένο μεγάφωνο

Το ενσωματωμένο μικρόφωνο σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τον πομπό Bluetooth στο αυτοκίνητο ως κιτ hands-free. Εάν λάβετε μια εισερχόμενη κλήση ενώ ακούτε μουσική, η συσκευή θα μεταβεί αυτόματα σε λειτουργία hands-free. Για να απαντήσετε και να τερματίσετε μια κλήση, απλώς πατήστε το κουμπί. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να πραγματοποιείτε κλήσεις ενώ οδηγείτε και να συγκεντρώνεστε πλήρως στην κίνηση.

Πολύ ευαίσθητο μικρόφωνο

Το ενσωματωμένο μικρόφωνο υποστηρίζει τεχνολογία ακύρωσης θορύβου για αποτελεσματική μείωση του θορύβου. Παρέχει κρυστάλλινες κλήσεις για μείωση των παρεμβολών. Μόνο ένα κλικ ενός κουμπιού για να απαντήσετε/επανακαλέσετε/κλείσετε ή να απορρίψετε μια κλήση. Μπορείτε να κρατάτε τα μάτια σας στο δρόμο ενώ διατηρείτε την οδήγησή σας ασφαλή.

Απολαύστε τον ήχο

Με τον πομπό FM αποφασίζετε ποια μουσική θέλετε να ακούσετε στο αυτοκίνητο. Εάν το ραδιόφωνό σας δεν είναι εξοπλισμένο με Bluetooth, απλώς συνδέστε το κινητό σας τηλέφωνο στον πομπό: η συσκευή συνδέεται μέσω του ραδιοφώνου, επιτρέποντάς σας να αναπαράγετε τα αγαπημένα σας τραγούδια.

 

Πρόσβαση στην προσωπική σας μουσική βιβλιοθήκη

Χάρη στον πομπό, μπορείτε επίσης να αναπαράγετε τραγούδια που είναι αποθηκευμένα σε USB stick ή κάρτα microSD στο αυτοκίνητο. Συνδέστε ένα USB stick στην αριστερή θύρα USB ή τοποθετήστε μια κάρτα μνήμης στην υποδοχή και η αναπαραγωγή MP3 θα ξεκινήσει αυτόματα.

Γρήγορη φόρτιση μπαταρίας

Ο πομπός FM είναι πολύ πρακτικός καθώς σας επιτρέπει να ακούτε μουσική και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως φορτιστής. Συνδέστε το smartphone ή άλλες συσκευές σας στην υποδοχή Fast Charge USB με ένα καλώδιο USB και φορτίστε τις με υψηλή ταχύτητα χρησιμοποιώντας την υποδοχή αυτοκινήτου. Η τεχνολογία Fast Charge εγγυάται εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση - ταχύτερη από ό,τι με τις συμβατικές τεχνολογίες φόρτισης.

Χαρακτηριστικά

Navitel
Νέο προϊόν
Product added to wishlist
Product added to compare.

Ο ιστοτοπός μας χρησιμοποιεί cookies.