Lenovo SP101FU Tab Smart Paper...
Lenovo SP101FU Tab Smart Paper...
Lenovo SP101FU Tab Smart Paper...
  • -20,00 €

Lenovo SP101FU Tab Smart Paper (4GB/64GB) Wifi Storm Grey + FC + Pen

PRD-000003955
479,90 € 499,90 €
με ΦΠΑ
Εώς και 6 δόσεις με πιστωτική κάρτα
  • 1 δόση × 479,90€
  • 2 δόσεις × 239,95€
  • 3 δόσεις × 159,97€
  • 4 δόσεις × 119,98€
  • 5 δόσεις × 95,98€
  • 6 δόσεις × 79,98€

Άμεσα Διαθέσιμο
Τηλεφωνική Παραγγελία
Καλεσέ μας στο 210 3001100.
14

Περιγραφή

Το μέλλον των σημειώσεων έφτασε

Ως σημειωματάριο, δεν θα μπορούσατε να ζητήσετε τίποτα περισσότερο από το Lenovo Smart Paper. Επιλέξτε ανάμεσα σε 74 πρότυπα, το καθένα με σχεδόν απεριόριστες σελίδες, για να χειριστείτε οποιαδήποτε εργασία, από λίστες εργασιών και τεχνικά σχέδια μέχρι μουσικές σημειώσεις. 

Γράψτε στην οθόνη (με στυλό, που περιλαμβάνεται) και το σημειωματάριο μπορεί να μετατρέψει τα χειρόγραφά σας σε ψηφιακό κείμενο για εύκολη προβολή αργότερα. Μπορείτε επίσης να επεξεργαστείτε άμεσα ή να μετακινήσετε τις υπάρχουσες σημειώσεις σας οπουδήποτε στη σελίδα.

Ώρα να ξεφορτωθείτε τη μολυβοθήκη

Στο κουτί με το Lenovo Smart Paper περιλαμβάνεται το στυλό Lenovo Smart Paper Pen. Διαθέτει εννέα τύπους στυλό, όπως στυλό, μολύβι, μαρκαδόρο, μαρκαδόρο και πινέλο, διαθέτει καθυστέρηση 25 ms και 4.096 επίπεδα ευαισθησίας πίεσης και ανίχνευσης κλίσης. 

Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να σχεδιάζετε, να σκιάζετε, να σκιτσάρετε και να εικονογραφείτε με πραγματική ακρίβεια, καθώς και να απολαμβάνετε μια πιο φυσική αίσθηση πένας στο χαρτί. Επιπλέον, αυτό το στυλό που είναι πάντα σε λειτουργία χρησιμοποιεί τεχνολογία ηλεκτρομαγνητικού συντονισμού, ώστε να μη χρειαστεί ποτέ να το φορτίσετε.

Μια μικρή συσκευή, μια μεγάλη βιβλιοθήκη

Χάρη στο Ebooks.com*, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε περισσότερα από δύο εκατομμύρια βιβλία στο Lenovo Smart Paper. Εκτός του ότι έχετε όλο το αναγνωστικό υλικό που χρειάζεστε στα χέρια σας, μπορείτε να δείτε τα πάντα σε σχεδόν οποιαδήποτε μορφή αρχείου, από epub έως pdf και docx. 

Έτσι, μπορείτε να κρατάτε σημειώσεις και να γράφετε πάνω σε οτιδήποτε, χωρίς ενοχές με επισήμανση, σελιδοδείκτες και σχόλια. Μπορείτε επίσης να ενισχύσετε το λεξιλόγιό σας, πατώντας σε οποιαδήποτε λέξη για να βρείτε τον ορισμό της μέσω του έξυπνου λεξικού.

* Η πρόσβαση στα βιβλία στο Ebooks.com απαιτεί ξεχωριστή συνδρομή και δεν περιλαμβάνεται στην αγορά αυτού του προϊόντος.

Το διάβασμα δεν ήταν ποτέ πιο χαλαρωτικό

Τώρα, μπορείτε να διαβάζετε πιο άνετα χωρίς να κουράζονται τα μάτια σας, νύχτα και μέρα. Ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, όπως σε μια σκοτεινή καμπίνα αεροπλάνου ή στο κρεβάτι τη νύχτα, ο μπροστινός φωτισμός διπλού χρώματος στην οθόνη 10,3″ ματ αντιθαμβωτικής τεχνολογίας E-Ink θα προσαρμοστεί αυτόματα για να διορθώσει τη φωτεινότητα, έως και σε 26 επίπεδα. 

Μπορείτε επίσης να μεγεθύνετε/μικρύνετε και να προσαρμόσετε το μέγεθος του κειμένου. Και με μια μπαταρία που διαρκεί για εβδομάδες, μπορείτε να διαβάζετε βιβλία με την καρδιά σας, ακούγοντας παράλληλα χαλαρωτική μουσική.

Μη χάσετε ποτέ ξανά τις σημειώσεις σας

Άλλο πράγμα είναι να κρατάτε σημειώσεις και άλλο να μπορείτε να τις βρίσκετε όταν τις χρειάζεστε. Με την εφαρμογή Lenovo Smart Paper App, μπορείτε να κάνετε και τα δύο, άμεσα. Εκτός από την αποθήκευση των σημειώσεων και των αρχείων σας τοπικά στη συσκευή σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για το συγχρονισμό τους στο cloud, ασφαλείς πίσω από έναν κωδικό πρόσβασης. 

Απαιτώντας μια συνδρομή Lenovo Smart Paper, αυτή η προαιρετική υπηρεσία αποθήκευσης στο cloud σας επιτρέπει επίσης να έχετε πρόσβαση στις σημειώσεις σας και να μεταφέρετε αρχεία από άλλες συσκευές, όπως το τηλέφωνο ή το φορητό υπολογιστή.

Επειδή ο χρόνος δεν περιμένει κανέναν

Έχετε μια σημαντική συνέντευξη, παρουσίαση ή διάλεξη; Γιατί να σπαταλάτε χρόνο για να κρατάτε σημειώσεις, όταν μπορείτε να καταγράφετε τα πάντα με το Lenovo Smart Paper; Στη συνέχεια, απλώς μετατρέψτε την ηχογράφηση σε ψηφιακό κείμενο μέσω της ενσωματωμένης μηχανής Microsoft Engine, εξοικονομώντας σας ώρες χρόνου για μεταγραφή. 

Μπορείτε επίσης να μεταφράζετε χειρόγραφες σημειώσεις σε οποιαδήποτε γλώσσα, καθώς και να υπογράφετε και να μοιράζεστε ψηφιακά έγγραφα άμεσα. Σε όλα αυτά μπορείτε να έχετε πρόσβαση από το τηλέφωνο ή το φορητό σας υπολογιστή μέσω της εφαρμογής Lenovo Smart Paper App.

Χαρακτηριστικά

Δίκτυο Σύνδεσης: WiFi
Έτος κυκλοφορίας: 2022
Τύπος Οθόνης : 1872 x 1404 pixels
Λειτουργικό Σύστημα: Android
RAM: 4 GB
Χωρητικότητα: 64 GB
Χωρητικότητα μπαταρίας: 3550 mAh
doa: 14
Εγγύηση: 2 έτη εγγύηση
Νέο προϊόν
Product added to wishlist
Product added to compare.

Ο ιστοτοπός μας χρησιμοποιεί cookies.