Lenovo TB310FU Tab M9 (4GB/64GB) Wifi...
Lenovo TB310FU Tab M9 (4GB/64GB) Wifi...
Lenovo TB310FU Tab M9 (4GB/64GB) Wifi...
Lenovo TB310FU Tab M9 (4GB/64GB) Wifi...
  • -34,10 €

Lenovo TB310FU Tab M9 (4GB/64GB) Wifi Arctic Grey + TPU Case + Film

PRD-000003959
164,90 € 199,00 €
με ΦΠΑ
Εώς και 3 δόσεις με πιστωτική κάρτα
  • 1 δόση × 164,90€
  • 2 δόσεις × 82,45€
  • 3 δόσεις × 54,97€

Άμεσα Διαθέσιμο
Τηλεφωνική Παραγγελία
Καλεσέ μας στο 210 3001100.
14

Περιγραφή

Με το M9 μπορείτε να εκτελέσετε βασικές εργασίες ή να το χρησιμοποιήσετε ως μέσο ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια. Ο πανίσχυρος οκταπύρηνος επεξεργαστής του MediaTek Helio G80 και το πολύ γρήγορο WiFi και 4G-LTE σας επιτρέπουν να κάνετε streaming χωρίς κολλήματα. Διαθέτει δύο ποιοτικές κάμερες 8MP και 2MP για να μην χάνετε στιγμή.

Με δύο ηχεία τα οποία υποστηρίζουν την τεχνολογία Dolby Atmos τα πάντα ακούγονται καλύτερα. Από τα παιχνίδια μέχρι τη μουσική και τις ταινίες οι εντυπωσιακοί ήχοι θα σας μεταφέρουν στο κέντρο της δράσης.

Τέλος το kids mode σας επιτρέπει να ελέγχετε απόλυτα σε τι μπορούν να έχουν πρόσβαση τα παιδιά σας.

Κομψός σχεδιασμός

Απογειώστε τον παράγοντα κομψότητα με το tablet Lenovo Tab M9 σε δύο τόνους Arctic Grey. Ο λεπτός και ελαφρύς σχεδιασμός του το καθιστούν ιδανικό για χρήση οπουδήποτε.

Όλη τη μέρα μαζί σας

Το Lenovo Tab M9 διαθέτει οκταπύρηνο επεξεργαστή και μνήμη RAM 3GB, ενώ χάρη στο Google Entertainment Space θα ψυχαγωγηθείτε όπως ποτέ άλλοτε. Επιπλέον, ενσωματώνει εσωτερική μνήμη 32GB, με δυνατότητα εξωτερικής επέκτασης με μία κάρτα μνήμης microSD έως 128GB για ευελιξία στην αποθήκευση αρχείων.

Ακόμη, διαθέτει πίσω κάμερα αυτόματης εστίασης 8MP και εμπρόσθια κάμερα 2MP με υποστήριξη αναγνώρισης προσώπου για προηγμένη ασφάλεια στο ξεκλείδωμα της συσκευής.

Καθηλωτικές κινηματογραφικές εικόνες

Απολαύστε μια εκπληκτική κινηματογραφική εμπειρία όταν μεταδίδετε τις αγαπημένες σας σειρές και ταινίες στο Lenovo Tab M9. Με την εξαιρετική οθόνη HD, καθώς και τα ενισχυμένα με Dolby Atmos διπλά στερεοφωνικά ηχεία, θα έχετε μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία.

Power play

Κάντε ένα διάλειμμα και παίξτε τα αγαπημένα σας παιχνίδια στο tablet Lenovo Tab M9. Διαθέτοντας τον ισχυρό οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek Helio G80 και άφθονο αποθηκευτικό χώρο, το παιχνίδι και η περιήγηση είναι ομαλά και διασκεδαστικά.

Αναζητήστε αυτό που βλέπετε

Το Google Lens σας επιτρέπει να αναζητάτε ό,τι βλέπετε, να κάνετε πράγματα πιο γρήγορα και να αλληλεπιδράτε με τον κόσμο γύρω σας. Μεταφράστε κείμενο, λάβετε βοήθεια για την εργασία σας ή αναγνωρίστε γρήγορα προϊόντα, φυτά και μέρη.

Παιδική ψυχαγωγία χωρίς ανησυχία!

Το Lenovo Tab M9 είναι η απόλυτη πρόταση για ένα Tablet φιλικό προς όλη την οικογένεια και ιδιαίτερα για τα μικρά παιδιά. Έτσι, το Google Kids Space έχει σχεδιαστεί ειδικά γι’ αυτά και πιο συγκεκριμένα για την καλλιέργεια της περιέργειας τους και την ανάπτυξη της δημιουργικότητας τους.

Για την ακρίβεια, εμπνέονται ώστε να εξερευνήσουν τα ενδιαφέροντά τους μέσω προσεκτικά επιμελημένων εφαρμογών, εκατοντάδων δωρεάν βιβλίων και χιλιάδων YouTube Kids βίντεο, με περιεχόμενο προσαρμοσμένο στην ηλικία τους και απόλυτα ασφαλές για να μην έχετε άγχος.

Χαλαρώστε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα

Απολαύστε, χαλαρώστε και ξεκουραστείτε για περισσότερο χρόνο με τη μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του tablet Lenovo Tab M9. Με χωρητικότητα 5100mAh παρέχει μεγάλη αυτονομία, για παράδειγμα έως 13 ώρες αναπαραγωγής βίντεο, ώστε να είναι γεμάτο ενέργεια κάθε στιγμή.

Επιπλέον, με τον επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο της κάρτας microSD, κρατήστε μια βιβλιοθήκη με τις αγαπημένες σας ταινίες και σειρές στην τσέπη σας.

Σας προστατεύει

Αφήστε το tablet Lenovo Tab M9 να δημιουργήσει με τη λειτουργία Immersive Reading Mode που προσθέτει ήχους περιβάλλοντος στην εμπειρία ανάγνωσης. Επιπλέον, με τις οθόνες TÜV πιστοποίηση φροντίδας των ματιών, τα μάτια σας μπορούν επίσης να χαλαρώσουν.

Χαρακτηριστικά

Δίκτυο Σύνδεσης: WiFi
Έτος κυκλοφορίας: 2023
Τύπος Οθόνης : 1340 x 800 pixels
Λειτουργικό Σύστημα: Android
Επεξεργαστής: Octa-Core (2+6)
Πίσω camera: 8 MP
Selfie Camera : 2 MP
Χωρητικότητα μπαταρίας: 5100mAh
doa: 14
Εγγύηση: 2 έτη εγγύηση
Νέο προϊόν
Product added to wishlist
Product added to compare.

Ο ιστοτοπός μας χρησιμοποιεί cookies.