Xiaomi Mi Smart Air Fryer 4L EU...
Xiaomi Mi Smart Air Fryer 4L EU...
Xiaomi Mi Smart Air Fryer 4L EU...
Xiaomi Mi Smart Air Fryer 4L EU...
  • -42,54 €

Xiaomi Mi Smart Air Fryer 4L EU (BHR6943EU)

PRD-000003977
77,36 € 119,90 €
με ΦΠΑ
Εώς και 3 δόσεις με πιστωτική κάρτα
  • 1 δόση × 77,36€
  • 2 δόσεις × 38,68€
  • 3 δόσεις × 25,79€

Άμεσα Διαθέσιμο
Τηλεφωνική Παραγγελία
Καλεσέ μας στο 210 3001100.
14

Credit module tbi bank 1.0.13

Περιγραφή

Η ιδανική φριτέζα για υγιεινό γρήγορο μαγείρεμα. Ενσωματώνει θερμομονωτικό, διαφανές παράθυρο για οπτική παρακολούθηση της κατάστασης μαγειρέματος. Δε χρειάζεται να τραβήξετε το καλάθι της φριτέζας για να ελέγξετε τα τρόφιμα, ενώ μπορείτε να προσθέσετε συστατικά σε πραγματικό χρόνο.

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί μαγειρεύει με λίγο λάδι και κάνει τα φαγητά τραγανά.

Σχεδιασμός διαφανούς παραθύρου

Θερμομονωτικό, διαφανές παράθυρο τριών στρώσεων για οπτική παρακολούθηση της κατάστασης μαγειρέματος σε πραγματικό χρόνο. Δεν χρειάζεται να τραβήξετε το καλάθι της φριτέζας για να ελέγξετε τα τρόφιμα. Ένα νόστιμο γεύμα μαγειρεύεται ακριβώς μπροστά στα μάτια σας.

Αναβαθμίστε τον χώρο του καλαθιού με αποκλειστικό γκριλ

Βέλτιστη ποσότητα 4 λίτρων με δυνατότητα μαγειρέματος φαγητού για 1–5 άτομα καθημερινά, σε συνδυασμό με την ειδική σχάρα για πιο αποτελεσματική χρήση του χώρου μαγειρέματος. Μαγειρέψτε για περισσότερα άτομα χωρίς να χρειαστείτε επιπλέον χώρο.

Η κυκλοφορία θερμαινόμενου αέρα 360° δημιουργεί ένα τραγανό εξωτερικό στρώμα, ενώ διατηρεί το εσωτερικό απαλό

Η κυκλοφορία θερμαινόμενου αέρα 360°, σε συνδυασμό με ισχύ θέρμανσης 1600W επιτρέπει τη γρήγορη αύξηση της θερμοκρασίας και την πιο ισορροπημένη κατανομή της θερμότητας στο εσωτερικό της φριτέζας. Αποτελεσματικό μαγείρεμα που συμπιέζει το λίπος μέσα στο φαγητό, συγκρατεί τους χυμούς και τις διατροφικές ιδιότητες, χωρίς να χρειάζεται να προσθέσετε λάδι. Χαμηλά λιπαρά, υγιεινή τροφή για τη διατροφική σας απόλαυση.

Ψήσιμο, ζύμωση, απόψυξη: ευελιξία στα καλύτερά της

Η θερμοκρασία μπορεί να ρυθμιστεί με ακρίβεια μεταξύ 40 και 200 βαθμούς. Η φριτέζα αέρα μπορεί να κάνει περισσότερα από το απλό τηγάνισμα του φαγητού σας σε υψηλές θερμοκρασίες. Μπορεί επίσης να ζυμώσει, να ξεπαγώσει και να ψήσει φρούτα, λαχανικά και κρέας. Η φριτέζα αέρα ενσωματώνει τις λειτουργίες διαφόρων συσκευών κουζίνας όπως φούρνο, αποξήρανση φρούτων, μηχανή παρασκευής γιαουρτιού κ.λπ.

Έξυπνες συνταγές από το cloud

Πρόσβαση στo Xiaomi Home app για 100+ έξυπνες συνταγές. Ακόμα και ένας αρχάριος μαγειρικής μπορεί να μαγειρέψει με σιγουριά. Απολαύστε διάφορα γεύματα όλη την εβδομάδα με θρεπτικές και υγιεινές συνταγές.

Οθόνη OLED

Όχι μόνο η θερμοκρασία και ο χρόνος μαγειρέματος μπορούν να ρυθμιστούν εύκολα με ένα γύρισμα και ένα πάτημα, αλλά η συσκευή θα σας υπενθυμίσει επίσης πότε είναι ώρα να ανακινήσετε το φαγητό. Προσφέρει 11 προκαθορισμένες λειτουργίες, έξυπνο μαγείρεμα με ένα κλικ και υποστήριξη για προσαρμοσμένες πληροφορίες οθόνης εφαρμογής. Θα σας βοηθήσει να καταγράψετε τα πιάτα που σας αρέσει να τρώτε.

Προγραμματισμός 24 ωρών εκ των προτέρων

Βάλτε το φαγητό σας στη φριτέζα εκ των προτέρων και απολαύστε υγιεινό φαγητό ακόμα και με γρήγορους ρυθμούς ζωής, είτε πρόκειται να πάτε στη δουλειά το πρωί είτε επιστρέφετε από τη δουλειά το βράδυ.

Φωνητικός έλεγχος

Φωνητικός έλεγχος συσκευής με δυνατότητα Google Assistant.

Αντικολλητική επίστρωση

Η αντικολλητική επίστρωση καλαθιού διπλής στρώσης όχι μόνο παρέχει υγιεινό και ασφαλή τρόπο μαγειρέματος, αλλά είναι επίσης πιο ανθεκτική στη φθορά και καθαρίζεται ευκολότερα.

Χαρακτηριστικά

doa: 14
Εγγύηση: 2 έτη εγγύηση
Χρώμα: Λευκό
Ισχύς: 1600 W
Smart Οικοσύστημα: Google Assistant/Xiaomi Home app
Χωρητικότητα: 4 lt
Αποσπώμενος Κάδος: NAI
Κατηγορία Συσκευής: Smart Kitchen
Νέο προϊόν
Product added to wishlist
Product added to compare.

Ο ιστοτοπός μας χρησιμοποιεί cookies.